Egy 50 személyes autóbuszpilótája miért 3 perccel az indulás előtt kezdi felszállítani a tömeget?
Figyelt kérdés
Aztán, ha szólok neki kikattan, pedig én fizetek érte teljes áron.2013. jún. 27. 11:58
11/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszed ez bőven elég? Hát akkor számoljunk együtt! 3 perc az 180 másodperc. Tételezzük fel, hogy 45 utas akar felszállni. 180/45=4, tehát 4 másodperc alatt kell egy utasnak felszállni. Működik ez így? Bőven elég? Gondolkozzál!
2013. jún. 27. 17:04
12/20 anonim válasza:
Ha mindenkinek van jegye, akkor miért ne?
Mert fiatalabbak 2 mp-en belül felszállnak, az pedig kompenzálja a nénik-bácsik 5-6 mp-es idejét.
Nem lehetetlen. Részemről nem sajnálom a sofőrtől a pihenőidőt, főleg, ha nem csatlkaozáshoz megyek.
13/20 A kérdező kommentje:
Senkinek sincs jegye. Mindenki a sofőrnél veszi meg.
2013. jún. 27. 17:15
14/20 anonim válasza:
Nincs jegypénztár?
Felénk már rég bevezették, hogy végállomáson csak ott lehet jegyet venni.
15/20 A kérdező kommentje:
Nincs.
2013. jún. 27. 18:22
17/20 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy mindenki a sofőrnél veszi meg a jegyet. Miért nem érthető ez? Nincs automata és elővételben sem lehet jegyet vásárolni. Győr-Veszprém vonal.
2013. jún. 27. 18:45
18/20 anonim válasza:
Akkor itt a probléma. Jelezni kell a helyi közlekedési szolgáltatónak, ha ez neked ekkora gondot jelent.
Ha nem érdekel annyira, szenvedj csendben!
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. jún. 27. 20:00
20/20 anonim válasza:
na jó, de késel a célodban? én is rengeteget utazom, és igen, van, hogy sokszor 1-2 perccel áll be a busz, de általában ha a sofőr azon a járaton van már 1-2 éve, akkor tudja, mennyi idő kell magának, hogy beszállítson, illetve hogy biztonságosan célbaérjen. és én idáig mindig célbaértam, néha 1-2 perccel hamarabb is, pedig 3-4 perces késéssel indult. de a késés is csak abban az esetben probléma, ha csatlakozásra sietsz, egyébként meg teljesen mind1 szerintem, ha véletlenül 3-4 peccel később érsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!