Egy 50 személyes autóbuszpilótája miért 3 perccel az indulás előtt kezdi felszállítani a tömeget?
Szintén Dunántúl, én se értettem sokáig, hogy az esti busz miért két perccel indulás előtt áll be, mikor tele a megálló. Aztán egyszer mondta valaki, hogy a busz akkor ér vissza járatból, ha kicsit jobban nyomja, akkor 22-23ra beér, kiszállít, beszállít, és 25kor indul(nia kéne).
Persze mikor csak a körmét reszelgeti, attól én is frászt kapok.
Nem lehet őrizetlenül hagyni a buszt. Utas van a buszon, ott kell lenni egy sofőrnek, aki felel a járatért.Ilyen egyszerű.
Csak frissen, gyorsan, aztán hadd menjen...
Egyik vállalatnál sem kötelező beállni a végállomáson a megállóba 10 perccel előbb, hogy te a buszon várhass.
Külföldön az indulás előtti egy-két percben áll be a busz a megállóba. Addig a tárolóba áll a busz be, az utas pedig a megállóban vár.
Nem, ne késsen el.
A lényeg az, hogy szálljon fel. Három perce van rá. Azt hiszem ez bőven elég. A jegyet meg vegye meg a pénztárban ha van, és ne a sofőrnél, akadályozva a többi utast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!