Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményed arról, hogy a...

Mi a véleményed arról, hogy a villamos vezető megpofozta a villamos elé kilépő nőt?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem volt már hasonló "pozitív" tapasztalatom a BKV-val kapcsolatban és számomra minden BKV-s egyforma lett és kollektíven "utálom" mindet, így engem örömmel tölt el,hogy egy önkontroll nélküli barmot kirúgtak, aki még a híradóban is siránkozott,hogy elvesztette a munkáját meg a szolgálati lakását.Meg is érdemli!

Szerintem semmi joga nem volt arra,hogy megüsse, még ha 3 életet meg is mentett, a pofozkodással a jó tett elveszett.(meg egyébként is alap,hogy nem gázolja el őket, még ha nagyot is hibázott a gyalogos. -tehát ezt nem tartom akkora érdemnek,hogy nem gázolta el őket.)

De mint gondolom feltűnt,hogy kissé elfogult vagyok a véleményemmel, ezért érdekel,hogy ti mit gondoltok erről?

2013. jún. 21. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Maga a "hölgy" beismerte, hogy bemutatott a sofőrnek...
2013. jún. 21. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Kettőt kellett volna leb***ni a nőnek.

Terhesen ráér megvárni a zöldet nem ?

Olyan mint a nyuggerek, úgy rohannak át a piroson, hogy öröm nézni. Nem mintha nem érnenek rá egész nap...

2013. jún. 21. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a jó ebbe a rohadt országba,hogy itt mindenki ért mindenhez.

Meghalt Erőss Zsolt és Kiss Péter,egyből mindenki profi magashegymászó lett,mindenki leírta,mit hogy kellett volna.

A villamosvezető majdnem kivasal egy terhes nőt,mindenki villamosvezető és pszichológus lett,és tudja a szakmai oldalát,és a pszichés oldalát is a dolognak.Nem érdekes ez??

Mennyit vezettetek villamost?Nem személyautót,mert az játék,hanem huszonx-méter villamost???Hány álló utast szállítasz,akik nemhogy nincsenek bekötve,de gyakran nem is kapaszkodnak...??

Ha ezekből szereztél 10 év gyakorlatot,és nem csak játékautót vezetsz,akkor lehet véleményed a szakmai dolgokról,addig nem!!

"Semmi joga nem volt arra,hogy megüsse..."

A terhes nőnek mennyi joga volt piros lámpa ellenére az úttestre lépni úgy,hogy jön egy x tonnás villamos???

Azon csodálkozok,hogy azt senki sem írta,hogy a nő pofozta fel a villamosvezetőt,mert nem engedte át a piroson.Lassan itt járunk.

2013. jún. 22. 11:52
 14/16 anonim válasza:
100%
az én véleményem az, hogy a sofőr azért ütötte meg a nőt, mert annyira megijedt, hogy elüti őt, mert akkor egész életében nem lesz tiszta a lelkiismerete, és élete végéig ülhet a börtönben, tehát jogos volt, az meg egy baromi nagy hülyeség, hogy kirúgták.
2013. júl. 5. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:

"Semmi joga nem volt arra,hogy megüsse..."

A terhes nőnek mennyi joga volt piros lámpa ellenére az úttestre lépni úgy,hogy jön egy x tonnás villamos???

Tehát ha legközelebb elém lép valaki akkor nyugodtan szálljak ki és verjem agyba főbe? Ember, Európában élünk, nem közép-afrikában...

2013. júl. 5. 14:06
 16/16 anonim válasza:
100%

Ilyen előfordul, hogy az ember hirtelen lekever egy pofont!

Örüljön a nő, hogy ennyivel megúszta!

Ennek nem volt ilyen szerencséje, a lábát amputálták:

[link]

2013. aug. 9. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!