Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Akkor most hogya fenébe van a...

Akkor most hogya fenébe van a BKV jegyel?

Figyelt kérdés

Eddig ugye volt a narancs szinu jegy. Kek betus 320ft egesz jegy, zold betus 260-ert szakasz jegy. Nos en ha 2-3 megallot mentem a 260ftossal mentem...metron,buszon,villamoson!

Most hogy uj szinu jegy van (350-300) szokasomhoz hiven kertem szakaszjegyet....ma viszont a buszon a jegykezelo gep nem akarta ranyomtatni a sorszamot ( az egesz jegyre sem) igy a bussofor elkerte es kozli velem higy ez metro szakasz jegy....nem sokon mulott hogy "akkor meg mi a f.aszom van?" kerdessel feleljek,de o sem fejtette ki de latszott rajta hogy arra.gondol "ez mekkora hulye"....tehat az egesz jegyemet tepte el mintegy kezelés képpen....

A kerdesem az h akkor most.kulon.kell venni buszra/metrora/villamosra/apám f.szára szakaszjegyet vagy nemes egyszeruen a BKV ugy dontott hogy a.mtron kivul mindenhova egesz jegyet kell venni ha.1 megallot megy az ember ha 15-t??

2013. jún. 13. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10: Hát valóban, ez a szint tőlem nagyon távol áll... Az itt mutatott teljesítményed alapján pedig nem vagyok olyan biztos benne, hogy a történetben a sofőr volt a bunkó, s nem pedig te.
2013. jún. 14. 20:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Nos, valóban távol állsz ettől a szinttől,ha nem érted. Nem baj,majd belejössz. Nem vagyok papagáj,így nem ismétlem magam. Nem ismersz így a véleményed csak annyit ér,mint egy segg. Mindenkinek van,de senki nem kiváncsi a másikéra.
2013. jún. 14. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Gondolom ott vidéken népszerű vagy ezekkel a roppant eredeti szólásaiddal. Szerintem mindenkinek jobb lesz, ha ott is maradsz. Akkor a BKV-n sem ér trauma, ha metrószakaszjeggyel akarsz buszozni.
2013. jún. 15. 00:15
 14/14 anonim válasza:

Bunkó vagy Baxi és még olvasni sem tudsz, de neked áll feljebb, és még meg is magyarázod, ugyan akkor a másikat szólod le.

Rohadt nagy betűkkel rá van írva hogy METRÓszakaszjegy, vagy ha veszed a fáradtságot és unalmadban elolvasod a hátulját rá van írva részletesen. Vagy külön a te fajtádnak legyen rá rajzolva, néma jelbeszéddel, dombornyomással?

Így is rohadt rendesek voltak veled hogy elengedett az ellenőr, felengedett a buszos.

A sofőröket ellenőröket nem kéne szidni mert általában eléggé elnézőek meg normálisak, a Dávidkát azt szidhatod, persze csak ha veszel bérletet. Mert azokat nem szeretem akik szidják a bkv-t és verik rá hogy nem vesznek bérletet, és ilyenkor szoktam mondani hogy ha nem járul hozzá csak élősködni meg szidni tud akkor kussoljon mert ez cigány dolog.

2013. aug. 14. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!