Ti megfogjátok kézzel a kapaszkodót a buszon? Miért/miért nem? Ha nem, hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 20:38
1/10 anonim válasza:
Persze, mivel nem akarok elesni:)
2/10 anonim válasza:
Meg. Egyrészt ha humoros akarnék lenni, azt mondanám, amit az első, másrészt nem kell annyira finnyásnak lenni. Mindenféle rosszat olvasni róla, de szerintem tízezer emberből jó (vagyis nyilván nem jó, de legföljebb), ha egy elkap bármiféle betegséget.
Viszont a debreceni Solaris trolik kapaszkodóit én se szeretem. Nem azért, mert olyan undorítóak, hanem fémből vannak mindenféle festés vagy akármi nélkül, a tapintásuk meg olyan furcsa.
3/10 anonim válasza:
A lábammal még nem próbáltam.De már edzek rá erősen.
4/10 anonim válasza:
Én félek megfogni kézzel, ezért foggal szoktam kapaszkodni!
6/10 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam, és elsősorban nem azért, mert félek, hogy elkapok valamit, hanem azért, mert undorító, hogy naponta több száz ember végigfogdossa. Ki tudja, mikor mostak legutoljára kezet, és mit csináltak azóta. Egyszer láttam egy hajléktalan embert, ahogy az orrát túrja, majd ugyanazzal a kezével kapaszkodik. Köszönöm, nem kérek belőle.
2013. jún. 10. 14:45
7/10 anonim válasza:
Persze, érthető, ha éppen akkor látom, akkor azért én is hanyagolom. Viszont ezeket mindennap takarítják, nem beszélve arról, hogy akkor ne is nagyon ülj le, mert fene tudja, hányan könnyítettek már magukon ugyanott.
8/10 10 deka farhát válasza:
Én a tökömmel szoktam, de a múltkor hirtelen fékezett egyet a busz, úgyhogy azóta inkább még azzal se...
9/10 anonim válasza:
Gondolom a mekiben leülsz, pedig honnan tudod ki ült ott előtted.
Szóval igen, megfogom, soha semmit nem kaptam el.
10/10 10 deka farhát válasza:
Aranyos, hogy így félsz a gonosz hapcibaciktól, de belegondoltál-e abba, hogy a pláza vécéjének kilincsét hányan fogták meg előtted? Mondjuk miután elvégezték a dolgukat? Mondjuk kézmosás nélkül? Ehhez képest egy autóbusz tisztaszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!