Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor leszáll vki a járműről,...

Mikor leszáll vki a járműről, miért fogja a kapaszkodót, mikor már lent van?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Hogy aki mögötte jön, minél később szálhasson le. Ugyanezen okokból állnak meg az ajtó előtt a járdán, amikor már leszálltak.
2010. júl. 29. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért hogy a testkötéssel megálló trolit az első utas aki leszáll leszigetelje hogy a többi utast már ne rázza meg :)

Komolyra fordítva a szót. Sok idős ember azért fogja miután leszállt mert így biztonságosabban tud elindulni. Most ha nem fogná lehet elesne és akkor a busz sem megy tovább.

2010. júl. 29. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én BKV buszvezető vagyok...

Rengeteg olyan utas van,aki leszáll,közben persze 5 kézzel kapaszkodik.Megértem,hogy idősebbek,lassabbak,nem is szidom őket,megértem.Ezzel még nem is lenne probléma.Azzal van a gond,hogy amikor leszáll,természetesen elsőként,mert már 3 megállóval előtte a helyet foglalja az ajtóban,szóval utána a járdán,közvetlenül az ajtó előtt a többi utast akadályozva kezdi el a banyatankját rendezgetni,vagy megpihen néha úgy,hogy szinte belóg a busz utasterébe...na ezt nem bírom megérteni.Azért,mert valaki idős,nem azt jelenti,hogy neki mindent szabad!!Mégegyszer hangsúlyozom,nem akarom őket bántani a lassabb le és felszállás miatt,de kicsit ésszerűbben is lehetne közlekedni!

2010. júl. 30. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtiszteltetés volt számomra, hogy egy buszvezető válaszolt! Köszönöm szépen!
2010. júl. 31. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!