Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jól értem, hogy a négyes...

Jól értem, hogy a négyes metrónál 6 állomás készült el eddig a 10-ből?

Figyelt kérdés

[link]

A 10 az első szakasz lenne.

[link]

2013. jún. 3. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:

"Fehérvári úti játszótér"

Szerinted ez egy állomás neve?

2013. jún. 3. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Nemrég tartottak füst próbát a Fővám téri állomáson, szerintem ez azt jelenti, hogy már az is majdnem teljesen kész.

De ezen a videón meg tudod nézni, az egy hónappal ez előtti állapotokat az első 4 állomáson:

http://www.youtube.com/watch?v=6L6z1zAVXEA

2013. jún. 3. 13:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Első nem írtam,hogy az lenne az állomás neve,csak hogy mondjuk mellette van a megálló..
2013. jún. 3. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze,ha normálisan lehetne tájékozódni az oldalon,akkor a kérdést se tettem volna fel..
2013. jún. 3. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek nem állomások, hanem a metróhoz tartozó felszínrendezések. A Bartók Béla utat például már évekkel ezelőtt befejezték, a Baross teret viszont csak nemrég kezdték el.
2013. jún. 3. 21:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Hol tart most az egész? Lehet tudni,hogy hány megálló van meg?
2013. jún. 3. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, mind a 10 állomás megépült már, most belsőépítészeti munkák folynak, plusz talán még a biztber telepítése. Kelenvöld vasútállomás és Móricz Zsigmond körtér között már járnak próbavonatok.
2013. jún. 4. 19:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Közben a wikin találtam egy hivatkozó cikket,amiben benne van,hogy jövő márciusra tervezik az átadást és nem lesz 2.szakasz
2013. jún. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!