Meg lehet szokni valahogy a repülést, vagy akinek előszörre nem jött be, az már élete végéig rettegni fog?
Figyelt kérdés
Holnap fogok másodjára repülőre ülni, de már most rosszul vagyok... A konkrét "testi tünetek" fejfájás, fülfájás, ilyesmik a legkevésbé sem zavarnak, de rettegek, leginkább attól, hogy hirtelen beüt az úristen, ki kell mennem a FÖLDRE, menekülnöm kell érzés, dehát nincs hova... Hogy lehet ezt legyőzni?? :( Csak egy 2 órás repülőútról van szó, és ennyitől kész vagyok, nem tudom, hogy fogok tudni eljutni a tengerentúlra...2013. máj. 22. 21:47
1/1 anonim válasza:
Nekem a párom rettegett a 3,5 órás repüléstől. Két deci Unicum megoldotta a problémát :)
Én meg a sipákolása nélkül élvezhettem az utat, gyönyörködhettem a tájban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!