Hol lehet megtalalni egy busz sofort ha nem tudom a nevet?
Figyelt kérdés
van roluk valahol fenykepes jegyzek ?
(szabolcs volan)
2013. máj. 16. 16:22
1/9 anonim válasza:
tudod hány órakor melyik megállóban volt.... ez alapján a cég vissza tudja keresni elvileg.
ha a rendszámot is tudod, nyert ügyed van...
2/9 A kérdező kommentje:
Es ezt a visszakeresest hol kell kerni ?
2013. máj. 16. 18:43
3/9 anonim válasza:
nem fogják csak úgy elárulni a nevét, pont azért, mert nem tudhatják mi a célod vele, értem ezt, hogy valamiért bunkó volt és esetleg meg akarod venni
4/9 A kérdező kommentje:
óó dehogy akarom bántani... :D
2013. máj. 16. 20:09
5/9 anonim válasza:
de ezt ők nem tudják, épp ezért védik nagyon így a sofőröket, nem véletlenül nincsenek nyilvántartva az interneten, de ha meglátod a sofőrt, akkor odamész hozzá és beszélsz vele
6/9 A kérdező kommentje:
Azert annyira bator nem vagyok. .. :D
2013. máj. 16. 21:01
8/9 A kérdező kommentje:
Az hogy leegethetem magam.. Mivan ha baratnoje van... Mi van ha felre ertettem a viselkedeset..
2013. máj. 17. 04:57
9/9 anonim válasza:
Sejtettem, hogy innen fúj a szél! ;-) Nos akkor buszozz sokat, hogy újra találkozz vele!
Vagy pedig keress az ismerőseid között olyan buszsofőrt, aki szintén annál a társaságnál dolgozik, és rajta keresztül kezdj el érdeklődni. Biztos segíteni fog, ha elmondod neki. Sőt még el is árulja,hogy van-e barátnője a kollegájának.
Szóval keress egy másik buszsofőrt. facebookon, iwiwen, bárhogyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!