Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol lehet megtalalni egy busz...

Hol lehet megtalalni egy busz sofort ha nem tudom a nevet?

Figyelt kérdés

van roluk valahol fenykepes jegyzek ?

(szabolcs volan)

2013. máj. 16. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:

tudod hány órakor melyik megállóban volt.... ez alapján a cég vissza tudja keresni elvileg.

ha a rendszámot is tudod, nyert ügyed van...

2013. máj. 16. 16:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Es ezt a visszakeresest hol kell kerni ?
2013. máj. 16. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
nem fogják csak úgy elárulni a nevét, pont azért, mert nem tudhatják mi a célod vele, értem ezt, hogy valamiért bunkó volt és esetleg meg akarod venni
2013. máj. 16. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
óó dehogy akarom bántani... :D
2013. máj. 16. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
de ezt ők nem tudják, épp ezért védik nagyon így a sofőröket, nem véletlenül nincsenek nyilvántartva az interneten, de ha meglátod a sofőrt, akkor odamész hozzá és beszélsz vele
2013. máj. 16. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Azert annyira bator nem vagyok. .. :D
2013. máj. 16. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Miért? Mi tart vissza?
2013. máj. 16. 21:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Az hogy leegethetem magam.. Mivan ha baratnoje van... Mi van ha felre ertettem a viselkedeset..
2013. máj. 17. 04:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Sejtettem, hogy innen fúj a szél! ;-) Nos akkor buszozz sokat, hogy újra találkozz vele!

Vagy pedig keress az ismerőseid között olyan buszsofőrt, aki szintén annál a társaságnál dolgozik, és rajta keresztül kezdj el érdeklődni. Biztos segíteni fog, ha elmondod neki. Sőt még el is árulja,hogy van-e barátnője a kollegájának.

Szóval keress egy másik buszsofőrt. facebookon, iwiwen, bárhogyan...

2013. máj. 17. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!