Ha egy buszt alakítok át mozgó bolttá, megállhatok a buszmegállókban értékesíteni pár percre, vagy megbüntet a hatóság?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is.2013. máj. 16. 15:48
2/6 anonim válasza:
Természetesen NEM állhatsz meg. És természetesen ilyen tevékenységhez az engedélyeket is be kell szerezned. Vállalkozás, jármű vizsgáztatása közlekedési szempontból, közegészségügyi előírásoknak megfelelés stb.
De ezt gondolom tudod.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Nos, az engedélyek beszerzésével és a vállalkozás-alapításával tisztában vagyok, csak az érdekelt/érdekelne, hogy nincs-e valamilyen kiskapu, hogy mint BUSZ, megállhassak így is a megállókban.
2013. máj. 16. 16:00
4/6 anonim válasza:
Mint BUSZ megállhatsz, de mint MOZGÓ BOLT nem.
De a busz is csak e hónaptól (kivéve a menetrend szerinti persze).
5/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen, értem. A kiskapu részt csak úgy gondoltam, hogy pl. a Kft. tevékenységi köre egyaránt a mozgó bolt és a személyszállítás. És lehetőség lenne A-B-be eljutni (papír szerint, persze a moha se szállna fel) s közbe árulni a mozgó bolt termékeit.
2013. máj. 16. 16:14
6/6 anonim válasza:
Szerződtess kamu utast. Ha jön a check, akkor éppen most veszi a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!