Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha egy buszt alakítok át...

Ha egy buszt alakítok át mozgó bolttá, megállhatok a buszmegállókban értékesíteni pár percre, vagy megbüntet a hatóság?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is.

2013. máj. 16. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Igen.
2013. máj. 16. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Természetesen NEM állhatsz meg. És természetesen ilyen tevékenységhez az engedélyeket is be kell szerezned. Vállalkozás, jármű vizsgáztatása közlekedési szempontból, közegészségügyi előírásoknak megfelelés stb.

De ezt gondolom tudod.

2013. máj. 16. 15:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Nos, az engedélyek beszerzésével és a vállalkozás-alapításával tisztában vagyok, csak az érdekelt/érdekelne, hogy nincs-e valamilyen kiskapu, hogy mint BUSZ, megállhassak így is a megállókban.
2013. máj. 16. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Mint BUSZ megállhatsz, de mint MOZGÓ BOLT nem.

De a busz is csak e hónaptól (kivéve a menetrend szerinti persze).

2013. máj. 16. 16:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen, értem. A kiskapu részt csak úgy gondoltam, hogy pl. a Kft. tevékenységi köre egyaránt a mozgó bolt és a személyszállítás. És lehetőség lenne A-B-be eljutni (papír szerint, persze a moha se szállna fel) s közbe árulni a mozgó bolt termékeit.
2013. máj. 16. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerződtess kamu utast. Ha jön a check, akkor éppen most veszi a jegyet.
2013. máj. 16. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!