HOva vitték a 2-es vonalról a metrókat?
Néhány régit még használnak, tudtommal ami még teljesen használható azt a 3 as vonalra küldik tartaléknak. A maradékokat meg állítólag viszik bontásba, alkatrésznek jó lesz.
Egy ismerősöm dolgozik ott és ő ezt így tudja, meg elkezdtek egy párat már szétszedni.
Üdv!
Már máshova is leírtam, de leírom ide is:
A 81-es szériájú kocsik(tehát a duplalámpások és a vízipókok) már a Kőér utcai járműtelepen vannak, tudomásom szerint ott újítgatják fel őket..Tegnap ki is próbálták a 3120-3121-3122 pályaszámú kocsikat az M3-on..ezek az egyik duplalámpásnak voltak a közbülső kocsijai..valszeg a vezérlőkocsikat nem fogják kiküldeni, max csak akkor amikor azokba is beszerelik az AVR-t(Automatikus Vonatvezető Rendszer)
A vízipókokkal nem tudom, hogy mi lesz konkrétan erről több ellentétes infot is kaptam..egyik az az, hogy kapnak AVR-t + egy sima 81-714-es kocsit átalakítanak, hogy 6 kocsis legyen, másik ugyanúgy AVR csak a másik vízipókból raknak át kocsit, harmadik pedig szintén, hogy másik vízipókból raknak át bele kocsit és segédvezetővel fog menni..bár ez utóbbira elég kevés esélyt látok...
Az Ev típusú metróból csupám a Tamara becenevű kocsit hagyják meg, annyit tudok, hogy a 100-as psz-t elviszik szentendrére a tömegközlekedési múzeumba..ott fog valszeg együtt rohadni a Ganz metróval..:// A Tamara többi kocsija a Kőérben van, tudomásaim szerint alkatrészbánya lett belőlük, szval nem tudom velük mi lesz..
Az Ev/a metrókból csupán 3-at tartanak meg vésztartalékként, ezeket akkor fogják kihozni ha az alstomot nem lehet alstommal pótolni..psz szerint:130-124,150-149,165-169
Ev3-askat sztem 1-től 1-ig szétvágják..
Amit még figyelmedbe ajánlanék: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!