Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Írnátok nekem a Nógrád Volánna...

Írnátok nekem a Nógrád Volánnal kapcsolatos észrevételeket, panaszokat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Budapesti vagy Nógrádi vonalak?

Budapest: Buszaik nem rosszak annyira. Tisztábbak mint a BKV-s buszok de elég szerencsétlen hogy egyik fele ap. másik fele magas és belül hegyet kell mászni ha nem akarsz elül nyomorogni. Nem csak ők tehetnek róla de vehettek volna jobbat is.

2009. szept. 29. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Főleg a nógrádi buszok tisztaságára, buszsofőrökre lennék kíváncsi!

2009. okt. 4. 11:23
 3/4 anonim válasza:
Hmm, hát néha elég mocskosak a buszok :D. És ki is volt írva a söfőr mögötti falon mikor legutoljára buszoztam, hogy "az autóbusz nem szemetes, nem hasonlítanak egymásra. A szemetes nem berreg, nem változtat helyet." :D Megmégilyenek
2010. jan. 29. 17:59
 4/4 anonim válasza:

Szeretem a Nógrád-os buszokat..(ccv-692)(L)

Bár lehetnének egy kicsit tisztábbak..:)

A sofőrökkel nincs probléma, bár és Heves megyében lakok..így csak kettőt ismerek...de mind a kettő nagyon jó fej!! sok ilyen kéne!!:-D:-D

2010. ápr. 15. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!