Minek küldik ONLINE az új BKV buszok kamerafelvételeit központi szerverre?
Mi a jó Istennek? Persze a vandálok miatt. Remek. Ebbe miért nem köt bele Péterfalvi Attila? A Google Street View amit mindenki láthat és tudja mi az értelme az stopra van téve évekig (már nincs), a BKV meg csemegézhet gond nélkül és vezeték nélkül küldhetik mindenkiről a képmásukat.
Eljutunk oda, hogy ki lesz takarva mindenki arca és csak ha vandalizmus van akkor veszik le a takarást?
Hajrá BKV! Hajrá Nagy Testvér! Éljen az agyonkamerázott világ és a NULLA privátszféra. Miért kell kamerákkal terrorizálni a lakosságot?
A köztéri WC-ket mikor kamerázzák be ONLINE? Esetleg lehetne rá építeni egy kereskedelmi csatornát extreme perverzeknek.
Hajrá szép új világ...!
Nem, nem vagyok köteles a paranoiával kombinált lustaságodat figyelembe venni. A kerékpározás alternatíva, azért választottam, mert drágálltam a bérletet (mellesleg vicces, hogy a bliccelők is mindig azzal jönnek, hogy nincs alternatívája a BKV-zásnak, nekik az JÁR), így most már csak az adómból fordítanak a tömegközlekedés fenntartására. Épp ezért anyagi érdekem is, hogy ellenőrzés alatt tartsák az utazóközönséget.
A biztonsági őrt meg azért fizetik, hogy figyeljen. Hidd el, nem kell koszosnak vagy barna bőrűnek lenni ahhoz, hogy bolti szarka legyen valaki.
De akkor ha jól értem, nem is a kamerázással van a bajod, hanem a megfigyeléssel? Hát ez van, nagyvárosban élsz, senki nem ismer senkit, ezért nincs is oka bízni senkiben. Lehet kisvárosban, falun is élni, ott senki nem kameráz, a kisboltban meg az eladó néni még cseveg is veled, miközben kiszolgál.
12:00, örülök hogy téged nemzavsar hogy lassan a seggünkbe is kamerát szerelnek, és nulla magánszférája lesz az embereknek, de a többség ezzel nincs kibékülve.
Azzal magyarázzák a bizonyítványukat hogy "segít megelőzni a bűnt"...egy nagy túróst. Érdekesmódon amikor a retkesnyakú bodzaszedők az elkövetők, egyik térfigyelő kamera se lát semmit... :DDD
Nem gyanúsítanak meg semmivel. Ez nagyon gyenge indok.
Az előzőnek 12:00 A lustaság hogy jön ide? Télen nem lehet biciklizni. Nem lehet mindenhova biciklivel menni. A biciklit biciklizésre használom, és nem közlekedésre. Sportnak, kikapcsolódásnak.
off: (Harkonnen
Te honnan veszed, hogy minden beszélgetést rögzítenek?
Mégis minek? Aki bű*n*öző vagy ter*ro*rista az minimum műholdon telefonál vagy használ valami titkosítást. Rhode and Schwarz, Zfone meg mittudomén. Vagy személyesen találkozik.
Van arra erőforrás, hogy mindent elemezzenek? Vagy aki gyanúba keveredik annak előveszik a felvételeit? Na ne már.
Elhiszem hogy bizonyos szintű, IQ-jú bű*nöz|őket el lehetne így kapni, de akinek van egy csepp esze, az nem mobilon tárgyalja ki a dolgait, na de nem azért mert mindenkinek mentik a beszélgetését, hanem mert alapból nem kockáztat.)
Akkor ne lépj ki az utcára, építs magad köré falat és húzd le a redőnyt, kedves kérdező!!! Mert, ha mögötted megyek az utcán akkor is "megfigyellek" ám, hogy ne lépjek a sarkadra!
Mellesleg télen is lehet biciklizni, nem egy bringást láttam idén télen a hóban! De gyalogolni mindenképp! Nem lehet minden paranoiás emberkére figyelemmel lenni, mert akkor sok minden bezárhatna, pl az internet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!