Szerintetek nem tudta a kalauz, hogy lejárt a jegyem vagy tudta csak esetleg restellte mondani?
A múltkor sajna nem volt pénzem annyi,de fel kellett mennem Pestre egy munka ügyében. Szegeden megvettem a jegyet Kiskunfélegyházáig,és csak odáig szólt a jegyem és fent maradtam Végig a nyugatiig.Még ahogy elhagytuk Kiskunfélegyházát utána is meg Cegléd után is jött a kalauz és mondta,hogy kezeletlen jegyeket kérném,én nem szóltam,ő meg nem szólt,hogy önnek lejárta a jegye,hadd nézzem csak meg.
Gondolom elfelejti,hogy kinek meddig szól,mert sokan voltunk a vonaton.
Szerintetek tényleg nem jegyezte mag meddig szól a jegyem,vagy megjegyezte csak restellt szólni,mert voltak ott mások is?
Mert azért kicsit rámnézett,de nem szólt.
Tudta ő nagyon jól, csak nem szólt...
de jó lenen ha legközelebb vennél rendesen jegyet, mert a MÁV nem szeretetszolgálat.
Gondolom a boltból sem viszel el 2 naponta egy kenyeret, hogy azzal is spórolj...
Nem,persze csak akkor volt az,hogy nem végig vettem,amúgy nem vagyok az a sumákolós ember.
Gondoltam is,hogy biztos tudta a kalauz,hogy mi a pálya,de gondolom megkérdezem,hogy szerintetek tudta-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!