Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik légitársaságnál tudnék...

Melyik légitársaságnál tudnék macskával utazni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 30. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, erre en is kivancsi vagxok. Ugy hallottammindenhol poggyaszhoz teszik.
2013. márc. 30. 21:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Jaja, sajnos :(
2013. márc. 30. 21:52
 3/11 gomzoli ***** válasza:
Egyiknél sem. Mindegyiknél csak repülővel lehet :-) Bocs, ezt nem hagyhattam ki.
2013. márc. 31. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
A fel ev karanten sem tul biztato. Koltozes miatt kerdezed?
2013. ápr. 1. 01:26
 5/11 anonim ***** válasza:
5kg alatt fedelzetre is felengedik, de csak olyan utvonalra, ahol az nem tiltott. Londonon at pl nem lehet csak csonagterben
2013. ápr. 1. 01:29
 6/11 gomzoli ***** válasza:
Azért a "hülyegyerek" kicsit erős volt, nem gondolod? Ha humorérzéked nincs is, attól még tahónak lenni nem kellene... A második kommentárod jogos volt, mert érdemi választ nem adtam. Legközelebb azért moderáld magad!
2013. ápr. 1. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Szinte mindegyik légitársaságnál lehet ilyen szolgáltatást igényelni. Aztán ugye alapból a cicusnak legyen chipje, illetve egyes országokban állatútlevél is szükséges.

Ha költözöl akkor karantén van, az pár hónap, bár háziállatoknál a félév kicsit sok lenne.Ilyenkor egy állat egészségügyi központban "lakik". Ugye ennek költségei vannak, ezt majd kiszámlázzák a gazdinak. Szimplán rokonlátogatásra nem ajánlom a cicus szállítást, mert sok baj van az igényléssel.

2013. ápr. 1. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Fapadoson kívül (szinte) kivétel nélkül az összes járat - még sok charter is - szállít macskát.
2013. ápr. 1. 22:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Értem én a poént, de ez számomra komoly ügy és ilyenkor nem akarok poénkodni.
2013. ápr. 2. 23:26
 10/11 A kérdező kommentje:

El akartam volna vinni a macskámat Angliába, mert ott élek és én jobban gondját tudnám viselni, mint a nagyszüleim. De lehet, hogy nem is viszem el, mert mar idős, és nem biztos, hogy kibírná a 2 és fel óra repülést és az 5 óra kocsiutazást:(

De én egy konkrét légitársaság nevet kérdeztem. Valaki utazott-e mar macskával Magyarországból Angliába??

2013. ápr. 2. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!