Szinte mindegyik légitársaságnál lehet ilyen szolgáltatást igényelni. Aztán ugye alapból a cicusnak legyen chipje, illetve egyes országokban állatútlevél is szükséges.
Ha költözöl akkor karantén van, az pár hónap, bár háziállatoknál a félév kicsit sok lenne.Ilyenkor egy állat egészségügyi központban "lakik". Ugye ennek költségei vannak, ezt majd kiszámlázzák a gazdinak. Szimplán rokonlátogatásra nem ajánlom a cicus szállítást, mert sok baj van az igényléssel.
El akartam volna vinni a macskámat Angliába, mert ott élek és én jobban gondját tudnám viselni, mint a nagyszüleim. De lehet, hogy nem is viszem el, mert mar idős, és nem biztos, hogy kibírná a 2 és fel óra repülést és az 5 óra kocsiutazást:(
De én egy konkrét légitársaság nevet kérdeztem. Valaki utazott-e mar macskával Magyarországból Angliába??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!