A Wizz Air légitársaságnál lehet IPadot beletenni a kézipoggyászba?
Figyelt kérdés
London Lutonból jönnék Budapestre (Ferihegy 2) és onnan meg vissza.2013. márc. 18. 23:11
1/3 anonim válasza:
Igen lehet -annyi,hogy majd a reptereket a biztonsági ellenörzésnél ki kell venni és külön dobozba rakni amig átmegy a röntgenen. Egyébként a légitársaságokat nem érdekli,hogy mit viszel fel,ha belefér a táskád a megadott méret és súlyhatárba, a reptéri biztonsági szolgálat rinyálhat a cuccokért csak.
2/3 anonim válasza:
miért ne lehetne? laptopot is lehet, csak meg kell mutatni. (mert biztos nem látszik a 3 féle átvilágításon hogy az mi...)
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, mert elolvastam a kézipoggyász szabályait és ott nem voltak felsorolva az elektronikai termékek. Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)
2013. márc. 19. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!