Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tényleg olyan nehéz a forgalmi...

Tényleg olyan nehéz a forgalmi vizsga, mint amennyire mondják?

Figyelt kérdés

2013. márc. 22. 19:55
1 2
 11/16 szántóvető ***** válasza:
100%
gratulálok!viszont ne tartsd magadban a gondolataidat tehát +válaszolhatnád a saját kérdésed.
2013. márc. 28. 13:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Nem volt nehéz számomra. Így visszagondolva inkább csak rettenetesen féltem ettől az egésztől. Többször voltak rémálmaim is :D Vizsgán az elindulásnál leblokkoltam és a lábaim is remegtek a pedálokon. 10-15 perc után tudtam csak lenyugodni. A vizsgabiztos beszélgetett az oktatómmal.

Az oktatóm egyébként nagyon rendes. Én nagyon imádom. Mindent elmagyarázott a vezetéseken, begyakoroltuk a vizsgaútvonalakat és a napi elindulás előtti ellenőrzést is.

Egy fiú megbukott előttem, és az a vizsgabiztos volt nálam is, aki nála. Gondolom miatta volt egy kicsit morcos a férfi, vagy csak szimplán bal lábbal kelt fel, de alapjáraton véve kedves volt velem. Elmondta, hogy mi lesz, hogy lesz és vezetés közben sem volt egy rossz szava sem hozzám. Az útvonalat hamarabb befejeztem volna a kelleténél, ezért még kellett tennem egy kis városnéző kört, de sikerült azt is gond nélkül megcsinálnom. A végén normálisan elmondta a kisebb hibáimat, amire a későbbiekben figyeljek, majd gratulált és sok sikert kívánt a továbbiakban :)

2013. márc. 28. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
a lábam nekem is folyamatosan remegett anno a vizsgán, az iszonyatosan idegesítő...
2013. márc. 28. 15:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Ne is mond. Attól féltem, hogy lefulladok miatta :S
2013. márc. 28. 17:48
 15/16 1c3t34 válasza:

Nehéznek nem nehéz, a gond inkább az, hogy be kell tartani a sok hülyeséget és a vizsgáztató BÁRMIÉRT megbuktathat.

Hallottam olyanról, hogy valaki tök jól levezette a vizsgát, majd a végén közölte a vizsgáztató, hogy "jó volt, jó volt, de keveset nézett a tükrökbe, szóval várjuk vissza legközelebb". És olyanról is hallottam, hogy valakit úgy engedtek át, hogy meghúzta a kocsinak az oldalát egy virágládánál.

A "hülyeségek betartása" alatt pedig azt értem, hogy ha belefutsz egy olyanba, hogy záróvonal van és az út szélén parkol/vesztegel egy jármű, akkor azt nyilván ki fogod kerülni... de ott a záróvonal. Ezért is megbuktathatnak... vizsgáztatótól függ.

2013. okt. 4. 21:52
 16/16 szántóvető ***** válasza:
100%
15-ös,a tartós forgalmi akadályt ki lehet kerülni,akár a záróvonal átlépésével is.a parkoló autó ennek minősül.
2013. okt. 10. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!