Vidéki vagyok, munka Pesten?
Hm, hát ez mondjuk nem hangzik jól. Én is arra következtettem, hogy Pestre inkább a pestieket veszik fel, de ma például behívtak egy állásinterjúra Pestre.
Ott nem fogok rákérdezni, ha mondanák maguktól, az jó lenne:D Mondjuk tudnék neki nagyon örülni, ha ez a cég pont olyan lenne, mert havi 30 ezer csak a MÁV-ra, hááát... hogy is mondjam? Elég durva:(
5. hozzászóló! Igazad van:) Jó ötlet, csak az a baj, hogy én itt nem nagyon ismerek senkit:S Édesapám inkább, majd ha elnyerem az állást, akkor tőle megkérdezem, hogy tud -e olyanról, aki autóval jár fel Pestre.:)
Felmentem a MÁV oldalára, és ott a bérletáraknál alul van hivatkozó kormányrendelet, megnyitottam, és nekem abból az jött le, hogy fizetniük kell... most nem tudom, hogy mi van:D De inkább nem kérdezek rá bent az állásinterjú során. Mindenkinek köszönöm a válaszát, küldök mindenkinek egy zöld pacsit:)
Nem tudom miért kell felvonultatni ennyi baromságot, már bocsánat.
Törvény kötelezi a munkáltatót arra, hogy minimum a 86%-át fizesse a helyközi bérletnek abban az esetben, ha a munkavégzés helye és a munkavállaló lakhelye nem egy településen található!
Minden egyéb duma csak sallang.
ma 20:11
Te lepetéznél ha tudnád hogy mennyi mindent nem adnak meg amit törvényileg meg kellene adni. Mondhatsz bármit, ez nem levegőbe beszélés hanem tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!