Szolnokon utaztam, az ellenőrök megbüntettek, mert jogtalanul vásároltam diákjegyet. Mi történik, ha egyáltalán nem fizetek?
Szeretném jelezni, hogy a BKV bűntetések már nem évülnek el. Mikor szerezted őket?
Én befizetném, mert tényleg kamatozni fog és egyszer csak a végrehajtótól fog jönni a levél. Ha azt nem veszed át, el fog jutni a bíróságra, ahol a követelést a bírósági végrehajtó fogja érvényesíteni. Én sem hittem, hogy szórakoznak minden ember ügyével, amíg nem láttam, hogy működik ez.
"nem becsléseket, paraszti túlzásokat várok, hanem saját tapasztalatot, jártasságot." Bocs, ha mi becsületesek vagyunk, és ezért nincs büntetésünk.
Mint már írták, 5 év az elévülési idő, és mivel 3 éve kaptál felszólítást, a következő 2 évben bármikor jöhet bírói végzés, és a 82000 kamatostul már bőven van 100000 is.
"Dolgozom, egyébként a behajtónak semmi dolga nincs sem a jövedelmemmel, sem a cuccaimmal, mivel csak hivatalos végrehajtó által kibocsájtott eljárás szerint lehet cselekedni." És ha az a végrehajtás hogy a fizetésedet zárolják? Tényleg ennyire nehéz befizetni, ha már lebuktál?
Aki privátot írt annak itt válaszolok!
Az üzenete: "Mutass egy paragrafust amelyben ez szerepel. Nem tudsz? Akkor ne találd ki a fa..ságaid. Takaríts, mosogass el, főzzél, tűnés a gép elől!!"
Paragrafus nincs rá. Régen a BKV nem feltétlen járt el kellő hatékonysággal, nem minden ügy lett átadva ügyvédi irodáknak. Ma gyakorlatilag kijelenthető, hogy, ha személyi igazolvánnyal igazolja magát valaki, akkor a bűntetés alól nem tudja magát kivonni. Nem fog a BKK 5 évet várni. Befáradsz a BKK-hoz készségesen válaszolnak. Lehet többet tudok az egészről, min Te kedves barátom, aki lop! Mert, hát a szolgáltatás ingyen használata az lopás.
Egyébként meg a barátodnak, édesanyukádnak, barátnődnek mondd, hogy végezzen házimunkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!