Vonattal melyik a jobban megközelíthető a debreceni vagy szegedi általános orvos képzés épülete?
A szegedi egyetemről úgy hallottam hogy jobb, másrészt pedig google térképen ha beírod az állomás címét és az egyetemét, akkor útvonaltervező kiírja a legrövidebb utat is.
A másik pedig, hogyha jól tudom, akkor SZTE-re járók ingyen használhatják szeged tömegközlekedését.
vonattal valószínűleg egyik sem:D
hivatalosan pedig 18-20 perc debrecenben villamossal (nem sok eltérés van a valóságtól, tapasztalat).
egyébként megértem a problémádat, a nehéz bőrönddel utazással kapcsolatban... bár szerintem ennek ellenére hülye ötlet ez alapján egyetemet választani...
a kolik árai pedig változóak. ha jól tudom az orvosokat a markusovszky lajos kolikba pakolják, ott 16-18ezer a havi kolidíj. hogy ezekben hány ember tudnak elpakolni... nem tudom, esetleg lehetsz campus hoteles is, ott ált 18-33ezer között mozognak az árak. remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!