Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire vészes a bécsi...

Mennyire vészes a bécsi tömegközlekedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok 6 napig lennék kint és a közlekedés érdekelne

mennyire lehet eltévedni? 6 napra milyen jegyet vegyek ami jó mindenre?

köszi a választ

2013. febr. 21. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Gugli a barátod:

[link]

30 mp-be telt ezt megtalálni:) A többit rád bízom, legalább kicsit foglalkozol vele, azzal is tanulsz:)

2013. febr. 21. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Lásd, milyen jószívű vagyok, megkerestem a helyi tömegközlekedési társaság (Wiener Linien) honlapját is:)

[link]

2013. febr. 21. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Na, nem is olyan egyszerű ez:D:D

Szerintem neked vagy a 8 napos jegy lenne megfelelő (33.80 EUR-ba kerül, amelyik napon utazni akarsz, az adott napon lyukasztasz az első utazáskor egyet, azon a napon amikor lyukasztottál, plusz másnap hajnali 1-ig lesz érvényes minden járatra. Ha többen utaztok, akkor első utazáskor mindenkinek lyukasztasz egy "csíkot", azzal mindenkinek érvényes lesz adott napra, amíg együtt vagytok. Ha külön mentek már nem.)

Vagy veszel két darab 72 órás jegyet, darabja 14,5 EUR. Ja, így még olcsóbbra is jössz ki, inkább ezt válaszd:D Ha jól értelmezem, itt is úgy működik, hogy amikor az első utazásodat megkezded, akkor kezeled egyszer a jegyet, ami nyom rá időt is. Ekkortól számítva 72 óráig lesz érvényes a jegy.

Van még hetijegy is 15 EUR-ért, de az hétfőtől következő hétfő 9-ig érvényes. Ha nem úgy érkezel, akkor veszteséges a dolog.

Ha meg utazást is beleszámoljuk, lehet, hogy elég lesz egy 72+48 órás jegy kombó is. De ezt már tényleg neked kell tudnod kiszámolni:)

2013. febr. 21. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Ami pedig még durvább, hogy a bécsi 72 órás jegy kb 150 Ft-al drágább, mint a BKV-s 72 órás...beszarás. Főleg ha azt is beleveszed, hogy mit kapsz itt adott pénzért, és mit kapsz ott... Jó nézelődést!:)
2013. febr. 21. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Ez az utolsó kommentem:

A Wiener Linien honlapján van útvonaltervező is, pont úgy működik, mint a BKV-nál.

2013. febr. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!