Ha egy másik városban szeretnék busszal utazni, akkor elfogadják a diákigazolvány mellé kapott bérletet, vagy az csak a szülővárosomban használhatom?
Hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni?
Ez olyan, mint ha azt kérdezném: Ha egy 5 emeletes szabvány panelban lakom, és a kapujához van egy kulcsom, akkor az vajon ki fogja nyitni a szomszéd tök ugyanolyan panel lépcsőházának ajtaját? Sőt, az én lakáskulcsom vajon kinyitja a másik lépcsőházban a velem azonos emeleten lévő lakás ajtaját?
Istenem, hol éltél te eddig, szatyorban?:D:D:D
Én úgy tudom, egyedüliként az országban a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos, államilag támogatott képzéseiben részt vevőknek jár ingyenes féléves bérlet a diák mellé.
Ami azt jelenti, hogy egy minimum 18 éves, papíron felnőtt, egyetemista ember tette fel ezt a kérdést:D:D:D
Epic facepalm...és csodálkozik mindenki, hogy csökken a magyar felsőoktatás színvonala:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!