Metróvezetői tanfolyam 2013. február végétől?
Az első válaszoló valószínű protekciós volt.
Sajnos el kell felejteni, hogy külsősként be lehet kerülni ezekre a helyekre.
Sajnálom...
Az ezt azt az sajnos kevés.
Ma olyan nagy mértékű a munkanélküliség, hogy tetszik vagy nem ezeket az állásokat a dolgozó (minél nagyobb beosztásban dolgozik annál inkább az ő) családtagjai, ismerősei kapják.
Gondold el: a 2000-es évek elején villamosvezetőnek senki sem akart jelentkezni, nem kínlódtak ilyen pszihológiai tesztekkel, hanem aki bement azt rögötn fel is vették, ha orvosilag megfelelt. Ma 1500-an jelentkeznek, a 30 helyre.
Minden cégnél így van ez.
Én nem mehetek járművezetőnek (+4 dioptriás a szemüvegem) más területen helyezkedtem el, de protekcióval.
Mi kevés? Ismerek kb. 7-8 metróvezetőt és még az M1-en is. Jó néhány forgalmistát. Rendezvényről is. Családtagom ottani. Vezető pozícióban levőket a HÉV-nél ismerek stb...
Az én kérdésem érdeklődő jellegű volt, hogy bárki kapott-e visszajelzést. Nem azért érdekel, mert én személy szerint jelentkeztem. Ha én jelentkeztem volna, nekem jócskán lenne kapcsolati rendszerem amit ki tudtam volna használni... ha akartam volna.
Amúgy kb. 10x volt a túljelentkezés és egy olyan dupla annyi a végcél kb. mint 30 emberke. - zárójelbe jegyzem meg.
(ezt tudtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!