Jelentkezett valaki a BKV-nál,2013 januárjában meghirdetett MILFAV járművezetői tanfolyamra? Ha igen, kapott már értesítő e-mailt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 19:54
1/12 anonim válasza:
az milyen tanfolyam? mik voltak a feltételek hol kelet jelentkezni megyek máris ?:)mond el.
2/12 A kérdező kommentje:
Kisföldalatti (M1) de már lejárt a jelentkezés január végén
2013. febr. 5. 20:55
3/12 Zoli1219 válasza:
Igen, én jelentkeztem, de még nem kaptam semmilyen visszajelzést, pedig már feb.11 van.
4/12 anonim válasza:
MILFAV = Millenniumi Földalatti Vasút =M1
:-))
5/12 A kérdező kommentje:
Pedig elvileg február végén már tanfolyamkezdés...
2013. febr. 12. 07:30
6/12 anonim válasza:
És azóta jeleztek már vissza valakinek a metróvezetői tanfolyammal kapcsolatban? - mert tényleg febr. végén indul... elvileg.
7/12 A kérdező kommentje:
még semmi...na ez az, hogy elvileg február vége, gyakorlatilag nem tudni, vagy már megvannak az emberek
2013. febr. 18. 10:28
8/12 anonim válasza:
Nem hiszem, mert állítólag sok embert akarnak felvenni - bár az is lehet, hogy részletekbe veszik fel az embereket, de mindenképp több főt.
Semmi visszajelzés nem jött az e-mailedre?
9/12 anonim válasza:
Amúgy az M1-hez is indítottak felvételt? Mert én úgy tudom, hogy a jövőbeni tervek alapján az M4-re, amúgy meg ahová tudják (pl. M3).
10/12 anonim válasza:
Jah megtaláltam a hirdetés tárolt verzióját. Tényleg volt a MILFAV-ra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!