A horvátországi Brelába szeretnék utazni a szintén Horvátországi Makarska városából. Hol talál (hat) ok menetrendet?
Magyarországról a Volán járat, csak Makarskáig visz ki, de mi Brelába szeretnénk eljutni. Viszont nem találtam olyan oldalakat,ahol menetrendet találnék, se magyarul, se angolul...jól jönne egy kis segítség!
Menetrend ügyében nem tudok segíteni. Én már voltam Makarskán. Az autópályáról lejövetelkor egy hosszú kacskaringós hegyi úton mész tovább. Brelán - pontosabban az előtt - el kell menned, hogy Makarskára juss. Nem lehet, hogy a te buszod megáll valahol a közelben? Vagy mond meg a sofőrnek, hogy álljon meg a lejárónál:-)
Erről a hegyi útról vezet le egy kisebb út Brelára. Buszmegálló biztosan van a leágazásnál én úgy emlékszem.
De ha adhatok egy tanácsot Makarskára menj nyaralni. Brelán semmi sincs - a látványosságon kívül - és nem a legolcsóbb! Habár nagyon csendes!!!!!
A Volánbusz járata áthalad Brelán, érdemes előre rákérdezni, hogy megoldható-e hivatalosan egy közbülső megállás. Ha nem, akkor Omisban vagy Makarskán kell leszállni.
10 órakor pl. van Promet Makarska-járat Splitbe, ez jó eséllyel megáll Brelában is, bár erre vonatkozóan nincs infó a cég honlapján. Mindazonáltal kizártnak tartom, hogy még a délelôtt folyamán ne jutnátok el Brelába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!