Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A horvátországi Brelába...

A horvátországi Brelába szeretnék utazni a szintén Horvátországi Makarska városából. Hol talál (hat) ok menetrendet?

Figyelt kérdés

Magyarországról a Volán járat, csak Makarskáig visz ki, de mi Brelába szeretnénk eljutni. Viszont nem találtam olyan oldalakat,ahol menetrendet találnék, se magyarul, se angolul...jól jönne egy kis segítség!

[link]

2013. febr. 10. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Horvátul itt találhatsz menetrendet: [link]
2013. febr. 10. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Menetrend ügyében nem tudok segíteni. Én már voltam Makarskán. Az autópályáról lejövetelkor egy hosszú kacskaringós hegyi úton mész tovább. Brelán - pontosabban az előtt - el kell menned, hogy Makarskára juss. Nem lehet, hogy a te buszod megáll valahol a közelben? Vagy mond meg a sofőrnek, hogy álljon meg a lejárónál:-)

Erről a hegyi útról vezet le egy kisebb út Brelára. Buszmegálló biztosan van a leágazásnál én úgy emlékszem.

De ha adhatok egy tanácsot Makarskára menj nyaralni. Brelán semmi sincs - a látványosságon kívül - és nem a legolcsóbb! Habár nagyon csendes!!!!!

2013. febr. 10. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:

A Volánbusz járata áthalad Brelán, érdemes előre rákérdezni, hogy megoldható-e hivatalosan egy közbülső megállás. Ha nem, akkor Omisban vagy Makarskán kell leszállni.

10 órakor pl. van Promet Makarska-járat Splitbe, ez jó eséllyel megáll Brelában is, bár erre vonatkozóan nincs infó a cég honlapján. Mindazonáltal kizártnak tartom, hogy még a délelôtt folyamán ne jutnátok el Brelába.

2013. febr. 11. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos segítséget, hozzászólásokat!
2013. febr. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!