Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ebben a bliccelési helyzetben...

Ebben a bliccelési helyzetben mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma megbüntettek a buszon és kaptam egy 16 ezres csekket. Az első, hogy lebuktam )ez számít valamit?) és el is tüntettem valahogyan azt a csekket. Mit csináljak?

12/L

2013. febr. 5. 15:32
1 2
 1/18 poet1 válasza:
Jegy, bérlet utólagos bemutatása után nem kell annyit fizetni. De nem tudom mik a határidők. Ha nem így rendezed, ki kell fizetni az Akácfa u.ban személyesen,a rendszerükben ez meglesz ha nincs is meg a csekked.
2013. febr. 5. 15:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem kell bevinni a bérletet, vagy elég, ha az apám viszi be a diákigazolványommal? Ha ő viszi be, a saját bérletét is kérni fogják, hogy tudják, hogy nem az övét mutatja?
2013. febr. 5. 15:51
 3/18 anonim válasza:
Diákbérletet kell bemutatni, ami érvényes a mai napra és rá van írva a diákigazolványod száma.
2013. febr. 5. 16:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Nekem bérletem sincs. Az volt ráírva a csekkre, hogy ha egy olyan havi bérletet bemutatunk, amit a csekk kiállítása előtt vettünk, akkor csak 2000 forintot kell fizetni.
2013. febr. 5. 16:02
 5/18 A kérdező kommentje:
És nem lehet anélkül fizetni, hogy bemegyünk a 7. kerületbe? A 2. kerület szélén lakunk és kicsit messze van, főleg hogy nincs csekk.
2013. febr. 5. 16:07
 6/18 anonim ***** válasza:

Iskoládban érdemes lenne megkérdezni ismerőseidet hogy van e olyan bérletük, amit a bliccelésed előtt vettek és nem írtak rá igazolványszámot. Ha van akkor érdemes lenne megvenni tőlük (attól függően hogy hány napra jó még max. 3850 Ft-ért).

Így a történetet 6000 Ft alatt megúsznád.

2013. febr. 5. 16:16
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam. Az egyik osztálytársam oda is adná, de még mindig nem tudom, hogy hogy jutok el a 7. kerületbe innen. Senki sem tud bemenni 7-éig, mert apám nappalos anyám meg nem tud vezetni.
2013. febr. 5. 16:26
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor elmész bkv-val.
2013. febr. 5. 16:30
 9/18 anonim ***** válasza:

Este 8-ig nyitva van a pótdíjiroda munkanapokon. Ha mást nem, te magad is meg tudod oldani, bár 12 évesen lehet, hogy lettek volna aggodalmaim a tájékozódás miatt - de valamikor el kell kezdeni.

De anyukáddal is be tudsz menni, nem kell a belvárosba okvetlenül autóval menni.

2013. febr. 5. 16:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Engem konkrétan még a buszvégállomásra sem engednek le, nem hogy még be Pestre. Amúgy meg, anyám ki nem mozdul innen, mert mivel éjszakás, nappal alszik és most pláne beteg is.
2013. febr. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!