Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az ellenör rám hívhatja a...

Az ellenör rám hívhatja a rendőröket?

Figyelt kérdés

2013. febr. 4. 07:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Külföldről kéne példát venni.

Ott úgy megvernék az ilyen keménykedő huszárokat, hogy beszarnának. Nem véletlen járnak bilinccsel egyes országokban....

2013. febr. 4. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, külföldről, csak először a fizetésekkel, a szolgáltatások színvonalával, és egy átgondolt jegyrendszerrel, sokkal kevesebb bliccelő lenne.
2013. febr. 4. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem igaz!

Budapest a közösségi közlekedés lefedettségében világszínvonalat képvisel. A járatsűrűségben szintén.

Tessék elmenni Németországba és megnézni, hogy hétvégén milyen sűrűn indulnak a buszok.

A jegyrendszer lehet jogos, de ott a bérlet, ha valaki sokat használja a szolgáltatást! Tudod mi a baj? Az, hogy az emberek bliccelnek, mondjuk idáig oké, de nem bírják befogni a szájukat és a munkáját végző személyt vegzálják, elküldik a 3,14csába, pedig az egy ember, pont olyan min Te vagy én. Ilyen máshol nincs.

A színvonalról: vannak idős járműveink, de szerinted Bécs vagy nyugaton nincsenek? Valóban nálunk a karbantartás és azt általános esztétikai állapot nem jó. Ennek ellenére ha Te bemész a közértbe és kérsz 1kg kenyeret, elhozhatod, ha csak 60%-át fizeted ki? Nem. A BKv szolgáltat és senki nem fizeti ki a teljes árat.

12 ezer ember megfeszített munkája, hogy ennyire is van Budapestnek közlekedése.

Ezt is tessék lepontozni! Köszönöm!

2013. febr. 4. 11:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Én nem pontoztalak le. :)

Van igazság abban amit mondasz, viszont nem a járatsűrűséggel van a gond. Jártak külföldön elég sok helyen, (Bécs, München, Berlin,Prága) valóban vannak ott is öreg gépek,de még a legrégibb busz is ki van takarítva, nem szakad lesz csuklótöréses menet közben, nem szakad ki a kereke.

A jegyrendszer viszont teljesen más, vannak időalapú jegyek, és ami nem mindegy, hogy nagyjából azonos áron utazol, de minimum 3x akkora fizetésből mint itthon, de tisztább és modernebb járműparkkal.

Ennek persze sok oka van, de lehet hogy náluk nem 20millióba kerül egy tanulmány arról hogy kell-e a buszra ajtó, nemtudom hogy oldják meg. :)

2013. febr. 4. 11:24
 15/19 anonim ***** válasza:

Én értelek.

Minden nap használom a budapesti tömegközlekedést, és azért dolgozunk, hogy legyen. Ez a prioritás.

Nem lehet úgy üzemeltetni, hogy nincs alkatrész, nincs ember és semmi nincs. Ez erre elég. nem azért nincs kitakarítva, mert nem takarítják ki, hanem mert ennyi fő nem tud ennyi járművet kitakarítani.

Tudom ilyenkor előjön a tanulmány, Szalayné végkielégítése, de bármennyire is fáj kimondani ez csepp a tengerben. 1150 busz áll ki reggelente forgalomba. Tessék kiszámolni ezek egynapos üzemanyagköltségét.

Ebben a BKV a legnagyobb hibás, azt gondolom. Folyamatosan a politikai megfeleléssel voltak elfoglalva a vezetők, senki nem merte kinyitni a pofiját, hogy gyerekek idén a legöregebb forgalomban lévő buszunk 30 éves. Nem sok hely van a világon, ahol 30 éves buszok mennek. ELKÉPESZTŐ!!!

Ha valakinek lett volna vér a ....., akkor azt mondja: gyerekek én idén a 100 legkritikusabb állapotú autóbuszomat leselejtezem. Ha jön új busz, jön, ha nem nem. Van 1 évetek 100 darab autóbusz előteremtésére.

De nem. Ameddig politikai bábok és börtöntöltelékek vezetik, addig ez nem megy.

2013. febr. 4. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Bezony, így van, tisztában vagyok ezekkel is, ezért is írtam hogy komoly átalakítások kellenének.
2013. febr. 4. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
elöször is ombudsmanni rendelet elöirja hogy amennyiben a megállóban, a jármüvezetönél vagy az ellenörzést végzö személynél nincs modod jeggyet váltani abban az esetben nem vagy büntethetö, és az tazásból semm zárhatnak ki! 2.IGEN rád hivhatja a rendöröket, de te nem vgy köteles meg várni,ö meg nem tartoztathat fel.Amenyiben ezt megteszi úgy feljelentheted SZEMÉLYISZABADSÁG KORLÁTOZÁSÁÉRT!!!Söt ha feljelented, és a biróságon tudod bizonyitani hogy pl miatta elkéstél a munkából aminek xy,összegü(pénz)kiesést jellent még kártéritést is kapsz (kötelezi a biroság a bkv a károd megfizetésére!).3 Ha mégis önszántadból meg várod a rendört, akkor a rendör NEM ADHATJA KI AZ ADATAID!(személyi jogok megsértése) Ha kiadj,öt is feljelentheted! (megjegyezném 1 éve sincs hogy jelentetem fel ellenört+ rendör párositást,és megnyertem a pert) Ugy hogy nyugi! Megteheti hogy kihivja de egy jó ügyvéd, és pár kiskapu segitségedre van hogy te kerülj ki gyöztesként a csatábó!(pláne ha fényképel igazólód hogy a megálloban nem tudtál jegyet váltani!
2013. febr. 5. 08:28
 18/19 anonim ***** válasza:
az elözö válaszolohoz hozzá füzném ha elrizsázod ez ellenörnek hogy ombudsmani rendelet elöirja.....bla bla bla, és elöveszel pl egy 5000 rest meg mondod neki hogy sajna nem volt jegykiado automata a megálloba , a soförnél simcs jegy de ha ö nála van veszel nagyon szivesen, akkor AZ ELLENÖR LESZ AZ AKI UGY DÖNT HOGY INKÁBB BÉKÉN HAGY!hisz nem vagy köteles apro pénzel járni meg mondod el a legkisebb pénzed, és akkor legyen szives adjon egy jegyet!!! (általábba nem tudnak negy pénzböl vissza adni,igy te benned megvolt a vásárlási szándék az meg már nem a te hibád hogy ö nem tud vissza adni, és ha van jegykiadó az nem fogad el papir pénzt, de ha nincs jegykiadó a megálloba az se a te hibád!(ja ha kihivja a rendör az kiadja az adataid, Még mielött át adod a személyi kért hogy igazolja magát KÖTELES!IGAZOLNI MAGÁT4TE FELIRHATÓD A NEVÉT JELVÉNYSZÁMÁT!!és ha gondod van vele vagy kiadja az adataid Fordulj hozzájuk : www.panasztestulet.hu/ itt panaszal élhetsz a rendör ellen. És a többit meg ugy intézd ahogy az elötem válaszolo irta!!!
2013. febr. 5. 08:35
 19/19 anonim ***** válasza:

"A válasz 20%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 79%-ban hasznos válaszokat ad."

Sikerült lepontozni, csak azt mondjátok milyen tényszerű tévedéseket írtam?

Na mindegy srácok, lógjatok, nekem attól se több, se kevesebb nem lesz.

Lehet jövő héten megpróbálok kihozni egy kenyeret a boltból (még akkor is, ha az oda van égetve) és majd felteszem a kérdést, hogy a pénztáros kihívhatja-e a rendőröket :)

2013. febr. 5. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!