Mi a véleményetek hogy megint rendőröket vertek meg szolgálat közben?
Szia!
Létre kell hozni egy rendőrgárdát!
"Egy népes csoport várta őket, amelynek tagjai nekiestek a járőröknek. "
Minek van pisztolyuk?
De komolyan...ha cigány ha nem akkor is miért nem lőttek oda?Vagy lőttek volna a levegőbe figyelmeztetésként és ha nem hat akkor csak meg kell állítani a támadókat.
Nevetsége...és ha megölik őket?
Meg 3 személyt vettek őrizetbe...a valódi tettesek meg otthon pacsiznak egymással.Szép...
kirúgnám az ilyen rendőröket, alkalmatlanok ellátni a feladatukat
plusz azt is s*ggbe rúgnám, aki ilyen töketlenné tette a rendőrséget
Pietrosol, először jót röhögtem a rendőrgárdán, de figyeld meg nem is állunk már távol tőle.
Vizuális típus vagyok, elképzeltem, ahogy a remegő kézzel igazoltató rendőrök kihívják a Rendőr Gárdát, hogy védje meg őket. Rendőrök a rendőröket.
Szürreális, de ez a mai magyar valóság.
Meg kell nézni a mai egyenruhások kinézetét. 40 kg-os 20 éves lánykák is vannak köztük. A rendőrség tekintélyét tiszteletét lerombolták az elmúlt 20 évben. Ez várható volt, hogy egyre több ilyen lesz.
Talán a bíróságokon is elkéne gondolkodni, hogy egy itéletre miértkell 5 évet várni és akkor is egy ejnye-bejnyével rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!