Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szeretnek egy diszkatanat...

Szeretnek egy diszkatanat venni. Hogy tudnam hazavinni?

Figyelt kérdés
Bar nem elezett, gondolom senki sem ulne szivesen valakivel szemben a buszon olyannal akinel egy kard van, es gondolom a heven az ellenor se orulne neki. Amugy ezt vennem: www.replikashop.hu/termekek/item/910-vergil-kardja-devil-may-cry-2.html . Autonk sajnos nincs, es ket busz egy metro es egy hev kell oda-vissza. Amugy nincsenek gyilkolasi hajlamaim, csak disznek kene a szobamba. Arra gondoltam, hogy egy kukaszsakba beleteszem, es ugy viszem kezbe. Tudtok mondani par otletet hogy tudnam hazahozni? Bocsi az ekezetek hianyaert, angol billentyuzetem van.
2013. febr. 2. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:

"diszkatanat"

Ezt angol billentyűzettel is le lehetett volna értelmesen írni!

2013. febr. 2. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
szerezz karton dobozt, szétszeded jól beburkolod vele, meg a tescoba vegyél 1 ragasztó szalagot azzal jól körbetekered és már senki sem tudja mit viszel
2013. febr. 2. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg csomagold be? ....
2013. febr. 2. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Régen én elég sokat buszoztam, villamosoztam kardal, kardokkal. Néha még pajzzsal is :D Ismerősök meg íjjal, nyílvesszővel :)

Esetek többségében egy rongyba voltak becsavarva a kardok. De volt olyan is hogy a hüvelyébe volt a kard és csak a markolat valamint a keresztvas volt ronggyal betekerve.

Sosem szóltak érte se nekem se ismerősöknek.

(bár ezek élezetlen, hegyetlen kardok voltak)

2013. febr. 2. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vonatkozik az (1) bekezdésben foglalt tilalom azokra a rendeltetésszerűen munkavégzési, sport és a szokásos életvitel körében használt eszközökre, melyeknek közterületen, nyilvános helyen - ideértve az ott lévő járművek belső tereit is -, valamint közforgalmi közlekedési eszközön való birtoklása indokolt, feltéve, ha a tényleges munkavégzésen (tevékenységen) vagy az igazolható munkavégzéshez (tevékenységhez) szükséges szállításon kívül a birtoklás (szállítás) rejtve vagy a szokásos módon becsomagolva, szétszedve vagy zárt tárolóeszközben, illetőleg egyéb biztonságos módon történik;

Nos, tehát ha az a katana tokban van, és pl, egy réteg csomagolópapírba becsomagolod, akkor már legálisan közlekedhetsz vele!

2013. febr. 2. 21:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2013. febr. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!