Otcsillagos szallodaban mit lehet megenni, elfogyasztani, hazavinni a szobabol az alap szobaar elleneben?
miert? nem voltam meg eletemben ilyen helyen es nem akarok 8000-et fizetni egy, a szobaban megivott asvanyvizert,ha az nincs benne az arban. szeretnek tajekozodni,tudni,hogy mit szabad es mit nem.
angolul hogy kerdezhetem meg ezt esetleg a szalloda recepciojan, vagy honnan lehet ezt megtudni,hogy mi van benne az arban es mi nincs? te hogy kerdezned meg ezt udvariasan angolul?
az utat es a szallast nyertem:)
eletemben nem voltam meg szallodaban sem,nemhogy otcsillagosban! elegge tajekozatlan vagyok.
a kerdest meg lehet,hogy nem a legszerencsesebben tettem fel.
A szobában van tájékoztató, miért kell fizetni (árlista).
Egyébként meg tényleg most dicsekedek egy kicsit a kérdésed stílusa, szóval ne csodálkozz, hogy ilyen válaszok jönnek..
nem dicskedni akartam,hanem azert irtam a 600 fontot es az otcsillagos kategoriat,hogy itt biztos mas van benne az arban,mint,mondjuk,egy egycsillagos szallodaban,itt tobbet kapunk a penzunkert.en ugy gondolom.amugy meg lehet,hogy tenyleg dicsekedni is akartam.
hat,igen.
Megtennéd, hogy a recepción kihansúlyoznád, hogy román állampolgárok vagytok?
Legalább ne a saját országodat égesd.
Szerintem, mielőtt elmész, olvass utána kicsit az illemszabályoknak.
Különben csak megint lejáratódunk mi, magyarok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!