Estiseknek mai napig jár a diákmatrica? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van tavalyról egy diákigazolványom és vettem rá egy érvényes diákmatricát. a diákigazolványom estis...vettem bkv diákbérletet. ugye nem szólnak bele az ellenőrök abba,hogy estis a diákom? szóval így is jár mai napig az estiseknek a kedvezmény? nem járok suliba így nem tudom,hogy mükődik:S2013. jan. 30. 20:59
1/5 anonim válasza:
Esti ill. levelezőn nem jár én úgy tudom.
2/5 A kérdező kommentje:
tavaly még kaptam..idén már nem járna?
2013. jan. 30. 21:07
3/5 eddiboy válasza:
Matrica mindenféle diákigazolványra jár, az estis diák egyenrangú a nappalissal (tehát BKV(BKK) bérletet is vehetsz vele), a levelezős viszont nem jogosít diákbérletre, csak jegyre, arra is csak a lakóhely és az iskola között.
4/5 anonim válasza:
Az estisek a nappalisokkak azonos elbírálás alá esnek e tekintetben. Azonban vigyázz, mert ha lebuksz a vásárolt matricával (nem tudom, milyen minőség), abból bizony börtön is lehet.
5/5 Bácskai Vadász válasza:
Mi a különbség a nappali és a levelező igazolvany/matrica között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!