Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Utazásaitok során a tapasztala...

Utazásaitok során a tapasztalatotok szerint a Volán vagy a MÁV szokott többet késni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Változó, az útvonaltól függ, meg a körülményektől.
2013. jan. 27. 19:46
 2/9 anonim ***** válasza:
A MÁV. A Volán nem szokott késni, pedig 10 éve járok vele.
2013. jan. 27. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen mindenki a MÁV-ot fogja mondani. Ott van infrastruktóra a megállóban ott bemondják a késést, szinte azonnal feltűnik már 1-2 perc is. Volánnál sok megállóban a maximális infrastruktúrát az út mellé leszúrt tábla jelenti...

Nekem eddig jóval több bosszúságot okozott a volán a meg nem álló busszal, zsebre dolgozó sofőrökkel, késésekkel, nulla megállókkal mint a máv...

2013. jan. 27. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a késéseket nézzük, a Volán jobb. De az is tény, hogy ha egyszer mégis késik a busz, akkor pisloghatsz a pusztában amíg előkerül, mert nincs utastájékoztatás.
2013. jan. 27. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A MÁV többet szokott késni de amikor az Alföldön a semmi közepén már 3 órán át vártam a buszt a menetrend meg össze volt hányva graffitivel igencsak szidalmaztam a Volánt hogy semmi tájékoztatás csak egy elolvashatatlan menetrend az oszlopon.
2013. jan. 27. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat évig jártam Volán-busszal dolgozni. Majdnem mindig pontos volt, persze egy busznál 5 perc késés szerintem normális.

Vonattal 19 évig jártam munkába, majdnem mindig pontos volt (Borsod megye!)

Mindkét esetben voltak kivételek nagy hó, váltólefagyás, vezetékszakadás, ónos eső miatt.

Viszont: 4-szer voltam vonattal a Balatonon az utóbbi 6 évben, és a négy közül két alkalommal egy órát késett hazafelé a vonat.

2013. jan. 27. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a rekordokat nézzük akkor busz.Vonattal a legtöbb amit eddig késtem az 2 óra,busszal 3.De egyébként kábe ugyanannyit késik mind a busz,mind a vonat.
2013. jan. 29. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
A busz a rosszabb, mert nehcsak késhet, hanem korábban is elmehet. Egyszer azért késtem le, mert 8 perccel korábban jött, már a végállomásról is korán indult!
2013. jan. 30. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:

#8: Ilyet már én is tapasztaltam, egyszer 2 perccel korábban elindult a sofőr a végállomásról, valaki éppen elérte az utolsó pillanatban, és a sofőr még el is magyarázta, hogy azért indul hamarabb, hogy az atzonos időben (de persze máshova) induló busszal ne kelljen a megállókban egymást kerülgetniük (városon belül még együtt mentek). Arra nem is gondolt, hogy valaki esetleg le is késheti, és azon a vonalon ő volt aznap az utolsó busz.

Egyszer vonaton is tapasztaltam ilyet, egy azóta már bezárt kis mellékvonalon, ahol 3-4 utasnál több nem volt az adott szakaszon, bjött a vonat 10 perccel a mementrendi idő előtt, és várakozás nélkül menesztették is tovább, szerencse, hogy hamarabb kint voltunk az állomáson, érdekes lett volna, ha megjelenek, hogy az 5 perc múlva induló vonatra kérek jegyet, az meg már elment, visszahívták volna vajon? Az is utolsó vonat volt aznap.

2013. jan. 31. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!