Visszakövethető a bkv bérlet, hogy órára pontosan mikor lett vásárolva?
Figyelt kérdés
A bérleten tudtommal csak a hónap és a nap szerepel, azonban a kérdésem az, hogyha engem mondjuk valamelyik nap megfognak blicceléssel és én utána veszek egy bérletet, akkor bizonyítható-e, hogy mondjuk meg volt a bérletem, csak otthon, avagy vissza tudják keresni a rend6szerben, hogy mikori az pontosan?2013. jan. 19. 13:39
1/5 darujev válasza:
Ha hivatalos BKK-s pénztárban veszed ahol számítógépes pénztárgép rendszer működik akkor igen, másodpercre pontosan. Ha viszontostól (pl. Iton Kft) akkor nem.
2/5 anonim válasza:
Első, már egy ideje nincsenek viszonteladók.
Szóval tavalyig így volt, ahogy írdo, kérdező, de most már csak olyan bérlet van, amiről az óra:perc is leolvasható, amikor vetted.
3/5 darujev válasza:
Bocsánat, akkor pl. a Móriczon, minden hétköznap reggel hattól este hatig ácsorgó piros kabátos Itonos srác a kis mobil pultjával biztos csak délibáb :)
Igen, a több száz millát sikkasztó Frear ki lett dobva a csudába, de igenis vannak viszontosok.
4/5 anonim válasza:
Nekem eddig egymástól függetlenül 3 BKVdolgozó mondta, hogy már nincsenek viszonteladók. Végülis ennek a változásnak az lenne a lényege, hogy a BKV megunta, hogy kicselezik őket a bliccelők - azzal, hogy ha elkapják őket, vesznek bérletet aznapra, akkor meg minek bizniszelne a viszonteladókkal ezután..
5/5 A kérdező kommentje:
Végülis érthető és logikus lépés az, hogy visszatudják követni egy-egy bérlet "útját". Abszolút egyetértek.
2013. jan. 24. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!