Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest, Szentendrei úton...

Budapest, Szentendrei úton milyen számozású, helyi járatú busz közlekedik?

Figyelt kérdés

Egészen pontosan ez a megálló érdekelne:

[link]

Köszönöm szépen.

2009. aug. 28. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
najó menj te akkor a pibe buszaiddal, nem lényeges hova akarok menni, valami titkos FBI ügynök vagy akinek titkos az útvonala vagy csak baromira unatkozol...én meg tényleg segíteni akartam....ilyen barmokra megy el az energiám.
2009. aug. 28. 12:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Egy számot kértem, mást semmit. Nem vagyok FBI ügynök sem. Ha tudod, hogy melyik busz áll meg ott, akkor mondd meg, ha nem, akkor ne próbálj okosnak tűnni. Ha tudom a számot, akkor tudom, hogy jó-e vagy sem, mert megnézem, de amíg nem tudom, addig megkeresni sem tudom, mert a nyomorék BÉKÁVÉ csak a HÉV-re élvez. Semmi extra nincs ebben.
2009. aug. 28. 13:00
 13/15 anonim ***** válasza:

meg is kaptad a számot.

nap mint nap ott jövök el és nem változott a száma, az hogy a bkv lapján nincs ott arról nem tehetek, ezért írtam, hogy írd le honnan akarsz menni hova, hátha jobban tudok segíteni, de te itt mély titkolózás közepette azt mondtad nem érdekes, akkor meg keresgélj tovább.

2009. aug. 28. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:

azért lenne jó tudni, hogy honnan akarsz odamenni, mert az a megálló csak akkor működik, ha békásmegyer felől jössz. ha valahonnan a város irányából érkezel, akkor az a megálló nem játszik...

azon a vonalon egyébként a 34, 106, 134 buszok járnak ezt pl. a [link] segítségével lehet a legegyszerűebben kideríteni azt, hogy ezek közül melyiké a megálló, meg onnan fogod tudni, hogy elmész a bkv honlapra, kiválasztod a buszjáratokat és megnézed a térképen a megállókat. erre van gomb a busz menetrendben.

sok sikert!

2009. aug. 28. 14:26
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez az oldal jobb, mint a BKV útvonaltervezője.

De ez is csak úgy működik, ha megadod a kiindulási- és az érkezési pontokat!

2009. aug. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!