Budapest, Szentendrei úton milyen számozású, helyi járatú busz közlekedik?
2009. aug. 28. 12:29
1/15 anonim válasza:
a bkv-nak van ám útvonaltervezője.
egyébként pl. a 106-os
2/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van ám, próbáld ki, és derítsd ki vele, hogy az hányas busz megállója. Sok sikert. Azért köszi.
2009. aug. 28. 12:44
3/15 anonim válasza:
42-es bus megy árpád hid felől egészen békásig, annak az útvonala ez.
4/15 anonim válasza:
Amúyg az elős válaszoló némi önállóságra buzdított, mert sokan írnak ide akik a sült galambot várják ahelyett hogy vennék a fáradságot körbenézni.
5/15 A kérdező kommentje:
A 42-es az most melyik lett vagy hogy van ez? Fa.. kivan már a BKV-val, hogy eddig kiírta a Google Maps is, hányas busz megállója az adott éppen, de miután annyit variálnak, már az is beadta az unalmast...
42-esről itt szó sincs :-(
2009. aug. 28. 12:51
6/15 A kérdező kommentje:
Hidd el, NEM tudom megnézni, hogy melyik busz megállója a címben megadott. Tényleg vészhelyzetben jövök ide, de sem a BKV oldala nem alkalmas erre, sem más. Akkor most mégis kitől várjak segítséget? A BKV-tól reméljek választ két havi várakozás után? Vagy hogy? Egyáltalán azt sem értem, mit kell itt köríteni... kértem egy számot, vagy kettőt, ha tudod, mondd meg és megköszönöm, ha meg nem, akkor ne pazarold az időd felesleges válaszra - szerintem.
2009. aug. 28. 12:53
7/15 anonim válasza:
Én nem tudom neked milyen paranoiáid vannak a buszokat illetően, de ha változott volna a számozása, akkor nem a régit mondtam volna, hanem az aktuálisat.
8/15 anonim válasza:
Akkor ird talán le, hogy honnan szeretnél hova eljutni, és akkor nagyobb az esély hogy segíteni tudunk!
9/15 A kérdező kommentje:
2009. aug. 28. 12:54
10/15 A kérdező kommentje:
Nem lényeges, hogy honnan akarok menni. Valójában mehetnék HÉV-vel is, de az messzebb van, ezért érdekelne az a busz. Ennyi.
2009. aug. 28. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!