Kezdő buszsofőrként hol tudnák elhelyezkedni?
Egyszerű: írj minden buszos cégnek, akihez egyáltalán elmennél.. kérdés, hol tudsz megszállni, mert a pihenés az nagyon fontos.(ha kamionoztál, akkor vágod)
megnézed a gúglin a BKV honlapját, vagy a Volán honlapját, és ott kiderül..sőt..beírod a keresőbe, hogy buszvezető felvétel, vagy ilyesmi.. valamit csak kidob.. itt Pesten szoktam látni T betűs buszokat, biztos van felvétel.
sok szerencsét!
Ha már, szóba jött Bp., akkor itt van még, a VT-transmann cég is, ami ugyanúgy BKK-hoz tartozik, mint a BKV.
Amúgy, nem mindenki lesz idegbeteg tőle. Tudod, ez, egyéntől függ. Van olyan buszsofőr, aki poénosra veszi a figurát. Ha, idegbeteg lesz valaki, egy állás miatt, akkor ne menjen el dolgozni, mert ez, másra is igaz. Lehet akár, biztonsági őr is, bolti eladó, irodai ügyintéző, ételfutár, illetve bármi más - a lényegen nem változtat. Valamivel vezesd le a feszültséget, pl. menj el futni, vagy kirándulni, vagy csinálj bármi mást, amitől jobb kedved lesz.
Nem a korodat kell nézned, hanem azt, hogy van-e tapasztalatod?
49 évesen elkezdeni? Nem tudom. Mindkét esetre van példa: van aki 25 évesen jobban ért hozzá, de van aki, később megy el vezetni. Azon sem kell aggódni, hogy ki fogsz tűnni: találkozni fogsz korod béliekkel, az 100%! A mozdonyvezetőknél is, hasonló a helyzet. Olvastam már, olyannak is íz írását, aki mondta, milyen volt régen a Kis-Burmán át vezetni a mozdonyt és még, mindig aktív MÁV dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!