Heló! Lehet-e a BKV-nál kezdőként buszvezetőnek elhelyezkedni? Vagy kell hozzá gyakorlat? Jó lenne megtudni. A D-s jogsit február környékén szeretném elkezdeni és utána a BKV-hoz menni vele.
max. pár évig, "garázs-soförként"
(éjszaka, egyik buszról a másikra ami beérkezik vinni az átvizsgáló feltöltő stb. helyekre a reggeli "kirajzásig")
BKV-hoz tuti felvesznek ha megvan a buszhoz való jogosítványod mert:
1.a BKV-hoz mindenkit felvesznek
2.a BKV épp most keres busz soföröket!
Valamelyik nap láttam is az eggyik BKV buszon hírdetést hogy keresnek BKV-nál busz söföröket akár pályakezdöket
Az a BKV buszsofőrös hirdetés legalább 3 éve ki van ragasztva...
ÉS k.rvára nem igaz hogy mindnekit felvennének, látszik, hogy a kedves válaszoló csak a száját tépi és baromságokat beszél.
Ismerősöm Miskolcon 20 évet az MKV-nákl vezetett busz, felköltöztek Pestre, és így is elég hosszú idő volt, mire a BKV-hoz felvették. Nem volt hely.Pedig ismerőse is volt a BKV-nál. (Vagyis az MKV-nál volt valaki akinek volt ismertsége a BKV-nál és így segítették. De így sem volt egyszerű.)
Szerencsére felvették azóta elégedettek vele, meg is jegyezték, lászik Miskolcról jött :D (A cigókat pikk-pakk szállítja le, ha hangoskodnak-szemetelnek :D )
Nem eszik olyan forrón a kását...nem vesznek fel bárkit!!
Én tavaly jöttem a BKV-hoz buszozni,itt végeztem a tanfolymot.Előtte pszichológiai teszt volt,és nyomott a latba,hogy szakirányú érettségim van,plusz technikum!De tudtommal most nem is vesznek fel senkit,minden hely be van töltve.Trolis tanfolyam indult nemrég.
Köszi az eddigi infókat,úgy látom nem túl rózsás a helyzet.
Szerintetek valamelyik volánnál vagy valami magán cégnél esetleg?Szeretnék buszt vezetni
Próbálkozni kell!
Most itt azt mondják nem akkor meg se próbálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!