Van egy nem érvényesített Debrecen - Pest jegyem, visszakaphatom az árát?
Hogy akarod visszaváltani ha már nem ott vagy?
Amúgy meg egy napon belül váltható vissza és akkor csak ha blokkja is megvan vagy kértél számlát.
Csak a kiinduló állomáson válthatod vissza (ami a menetjegyen is szerepel) az érvényességi időtartam alatt. Természetesen nem a teljes összeget kapod vissza, hanem levonnak belőle némi kezelési költséget.
Számla nem szükséges, blokkot pedig ha jól tudom, akkor nem is adnak külön, tehát az sem kell (maga a menetjegy a "blokk").
2-es. Én megválaszolom neked. Azért mert ilyenek vagyunk mi magyarok. Egy normális országban senkinek eszébe se jutna ilyen.
Itt viszont az a módszer működik, hogy ha nem lett kezelve a jegy, az azt jelenti, hogy visszakérhetem az árát. Úgy kell nekik, miért nem végezte az emberük jól a munkáját?! Az se számít, hogy a szolgáltatást igénybe vette, tehát igazából nem is jogos a menetjegy árának visszakérése.
Persze általában pont az ilyen emberek szidják a Máv-Start Zrt. által nyújtott szolgáltatásokat, de abba még véletlenül sem gondolnak bele, hogy ez mind veszteség a cégnek és többek között ezért nincs pénz normális szolgáltatás nyújtására (a politikai tényezőket most nem keverném ide).
Max pont neked #4-es!
Nyilván én is tudom miért akarja visszaváltani, de egyszerűen hihetetlen... Ez olyan mintha az üres Milka csoki papírt vinné vissza a boltba, hogy akkor tessék visszafizetni... :(
És egyetértek, amíg ilyen mentalitás uralkodik senki ne várjon gyökeres változásokat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!