Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van, aki ingázik Debrecen-Pest...

Szabó Álmos kérdése:

Van, aki ingázik Debrecen-Pest közt?

Figyelt kérdés
Elég nagy gond ingázni 200km-t, főleg ebben az országban. Ki hogy oldja meg?
2012. júl. 2. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég nagy gond?

Felülsz a vonatra és végigvonatozol...

Az igazán nagy gond 4 átszállással 2x olyan menetidővel lenne. Ebből a szempontból tökéletes helyen, vasúti fővonal mellett vagy.

2012. júl. 2. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, hogy ilyen ostobaságokat kérdezek, reméltem vannak más alternatívák is.
2012. júl. 4. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam ostobaságnak, csak furcsának. Ha azt mondod hogy hetente 2000 km-t kell ingáznod, akkor már inkább értem, de így..

Alternatívák száma végtelen, repülő, helikopter, autó, volánbusz, stop, stb, de ezek szerintem aránytalan nagy költséggel vagy kényelmetlenséggel járnak.

Azért 200 km nem táv szerintem, nekem szaktársam 390 km-t tett meg egy irányba hetente. Azaz egy hazaugrás neki majdnem 800 km volt. Vonattal az is abszolválható volt.

2012. júl. 4. 14:47
 4/4 anonim válasza:

Igen is nagy gond, mert a szabadideje nagyrészét vonaton tölti! Attól, hogy többen vagyunk így, még nem elhanyagolható!

Sajnos a vonat a leginkább megoldható, de nem lesz könnyű!

2012. júl. 14. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!