Ajánlanátok nekem nagyon jó endokrinológusokat?
Sziasztok!
Olyan szakembert keresek,aki nagyon-nagyon érti a dolgát.Nem számít,hogy magánrendelés-e vagy sem.Elsősorban Debrecen,Pest környéke érdekelne(de lehet máshol is).Olyan orvost keresek,aki mindent megtesz,hogy kiderítse mi a probléma.Kik a legjobbak Magyarországon?
Várom a válaszaitokat!Köszönöm szépen!
szia
köszönöm szépen a választ.Szűcs Nikoletteről hallottam már.Az a baj,hogy igazából még nem derítettlk ki,de valami nagyon nem ok,elég érdekes a helyzet :(( minden esetre nem vagyok jól :( de valószínűleg valamilyen mellékvese-eredetű dolog lehet,mert ott mutaott eltérést a labor-bár elég egyedi eset és eddig senki nem mutatott rá a miértre.Tudod,az a baj,hogy a legtöbb orvos fel vállról vette eddig,volt,hogy megnlztek 6 hormont,abból megállapította,hogy semmi bajom,a másik olyan labor eredményt nyomott a kezembe,hogy kb 4 érték hiányzott róla,és végül kiderült,hogy pont az egyik nem stimmelt...de még mindig nincs pontos dg. nekem meg már nagyon elegem van...
Megkérdezhetem,hogy Neked mi a problémád?Magánrendelésre jársz(ha igen,mennyit fizetsz)vagy "simára"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!