Mennyire nézik az ellenőrök a diákigazolvány matricát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 20:40
11/22 anonim válasza:
sajna nem én bírálom el az ügyet, őket pedig nem érdekli az sem, ha éhezel, nem kellett volna elhagynod. csak kihúzod hétfőig.
12/22 A kérdező kommentje:
ez tény, és igaz is, de akkor is.. miért mindig a kicsikkel kötekednek?
2013. jan. 1. 21:47
13/22 anonim válasza:
kötekedtek veled? még csak feltételezés az egész, az is lehet, hogy megúszod. mennyire vagy "kicsi"? nem szerencsés folyton kicsinek és sebezhetőnek érezned magad. ha olyan nagyon kicsi vagy, akkor nem lehetnének pénzügyi problémáid, nyilván más fizeti be helyetted a büntit.
14/22 A kérdező kommentje:
nem a koromra gondoltam, hogy kicsi. 21 éves vagyok :) sajnos nincs ki fizesse helyettem, 3 éve önellátó vagyok a szüleim halála miatt.
Kötekedtek már így is velem, hogy volt matricám, de akkor a bérletembe kötöttek bele, hogy biztos hamis. Persze, azért van róla számlám, ugye? no mindegy. Ezért félek tőlük, mert látják hogy gyenge kiscsaj, azt lehet bszogatni, persze ha 120 kilós tetovált lennék...
2013. jan. 1. 23:10
15/22 anonim válasza:
jaj. :) értem. ha ez vigasztal, én is egy ötvenkilós 22 éves kiscsaj vagyok, velem is kötekednek, de -mondom- , ha bkv-val közlekedsz, akkor nem akkora gáz. szerintem igyekezz keveset utazni, addig, amíg nem kezdődik az iskola. az a baj,hogy tényleg nincs jó megoldás. ha mégis elkapnának, én elfutnék, oszt annyi. már csináltam ilyet és még itt vagyok :D
16/22 A kérdező kommentje:
:D muszáj vagyok bkvzni a meló miatt, sajnos 3 átszállásos a buli... :/ ó én 50 sem vagyok, csak 46! :D
2013. jan. 1. 23:21
17/22 anonim válasza:
akkor nincs más hátra, ki kell gyúrnunk magunkat!
18/22 A kérdező kommentje:
amúgy gondolkozom rajta, nem csak a "trollok" miatt... :P a mai világban nem árt...
2013. jan. 1. 23:47
19/22 anonim válasza:
ez tény! bár lehet,hogy inkább technikákat kéne tanulni, mint százhúsz kilós vadállattá változni :D
20/22 anonim válasza:
Csajok, csajok...
Ha minden rendben van, akkor nem kötekednek. Ha viszont valami nem oké, akkor nem menekülsz. Elő van írva nekik, hogy mennyi büntetést kell produkálni adott hónap alatt. És mivel a nagy kigyúrt állattól félnek, így tőled, a törékeny kiscsajtól fogják behajtani. Ilyen az élet, erősebb kutya... Ismered:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!