Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyugatiból a délibe! De hogyan?

Nyugatiból a délibe! De hogyan?

Figyelt kérdés

Vasárnap át kellene jutnom a Nyugatiból a Délibe,viszont nagyon ritkán járok Pestre nem tudom hogy kellene megoldanom..

Kérlek titeket pontosan írjátok le:)

2009. aug. 21. 11:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
Annyit szeretnék még az előttem szólókhoz hozzátenni,hogy a METRO-val utazás esetén nem elég az egy jegy,mert ez is két útnak számít!Viszont létezik olyan,hogy átszállójegy,ami kedvezményesebb,mintha két jegyet vennél,és 40-,vagy 50 percig használható!Azaz,ha az egyik végét kilyukasztod,akkor a másik felét nem tudok másnap felhasználni,hanem kb.egy órán belül,ezért átszállójegy!!
2009. aug. 21. 17:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm:)
2009. aug. 21. 20:10
 13/14 anonim válasza:
73%

a legegyszerűbb a nyugati elött van villamos felszálsz rá ami moszkva térig megy onnan 10 perc séta és a délin vagy

(nem árt a test mozgás) am moszkva térről megy busz is

2009. szept. 14. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:

lehet, hogy ez azóta változott, mióta írtátok, de a bkv honlapján azt írják a normál jegyre, hogy a metrók közötti átszállásra is használható. magyarán ha a Deák téren átszállsz a 3-as metróról a 2-re, nem kell újabb jegyet felhasználnod. nekem is ez az útvonal lenne a hétvégén, ezért keresem mi lenne az ideális.

persze javítsatok ki, ha tévednék.

2013. ápr. 11. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!