Nyugatiból a Délibe? A vágányzár bekavar?
Sziasztok!
Holnap utazom át Pesten,nem sűrűn járok arra,a Nyugatiból a Délibe kell majd átjutnom. Azt tudom,hogy a 3-as metróval el tudok menni a Deák térig,onnan pedig a 2-es metróval a Délibe. Az érdekelne,hogy hallottam valami vágányzárról, ami a 3-as metró útvonalát érinti..kerestem a neten infót,lehet béna voltam,de nem találtam.
A Nyugatinál először a 3-as (kék) metróra kell felszállnod, Kőbánya-Kispest felé. A Deák téren leszállsz, átmész a 2-es (piros) metróra és a Déli pályaudvar felé tartó irányban szállsz fel és végigmész. (Csak egy jegyet kell venned, mert nincs ellenőrzés az átszálláskor, jópár éve már.)
Tudomásom szerint a 3-as metrót érintő izé az rád nem vonatkozik (az csak az utolsó előtti Határ úti és a Kőbánya-Kispest végállomás közötti szakasz, akik oda mennek, pótlóbuszokat használnak).
A villamos is jó ötlet, bár a Moszkva téren (jelenleg Szél Kálmán tér a neve, ugyebár) figyelj oda, sok minden van ott, elég zsúfolt! De ki lehet igazodni rajta. :)
Illetve villamoson meg lehet úszni az ellenőröket, ha figyelmes vagy. xD
@18:10
Jártál te mostanában Pesten? Elhalasztották, igen, június 16-ról 21-re. Ergo már több, mint egy hónapja le van zárva.
Szerintem sem érdemes akkora kerülőt csinálni a metróval, 4-6 Moszkváig, onnan 59-es, 61-es, vagy 18-as villamossal egy megálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!