Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyugatiból a Délibe? A vágányz...

Nyugatiból a Délibe? A vágányzár bekavar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap utazom át Pesten,nem sűrűn járok arra,a Nyugatiból a Délibe kell majd átjutnom. Azt tudom,hogy a 3-as metróval el tudok menni a Deák térig,onnan pedig a 2-es metróval a Délibe. Az érdekelne,hogy hallottam valami vágányzárról, ami a 3-as metró útvonalát érinti..kerestem a neten infót,lehet béna voltam,de nem találtam.

2011. júl. 23. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Menjél villamossal. 4-6-ossal a Moszkava térig(nekem az maradt) és onnan át szállsz egy másik villamosra és ott is vagy a Délinél.
2011. júl. 23. 17:56
 2/10 A kérdező kommentje:
óó,köszi,a villamossal nem voltam képben,de végülis így is jó,sőt akkor az tutibb:)
2011. júl. 23. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A Nyugatinál először a 3-as (kék) metróra kell felszállnod, Kőbánya-Kispest felé. A Deák téren leszállsz, átmész a 2-es (piros) metróra és a Déli pályaudvar felé tartó irányban szállsz fel és végigmész. (Csak egy jegyet kell venned, mert nincs ellenőrzés az átszálláskor, jópár éve már.)

Tudomásom szerint a 3-as metrót érintő izé az rád nem vonatkozik (az csak az utolsó előtti Határ úti és a Kőbánya-Kispest végállomás közötti szakasz, akik oda mennek, pótlóbuszokat használnak).

2011. júl. 23. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
"Határozatlan időre elhalasztotta a Budapesti Közlekedési Központ a június 16-tól tervezett vágányzárat a 3-as metró Határ út és Kőbánya-Kispest végállomása közötti szakaszon."
2011. júl. 23. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:

A villamos is jó ötlet, bár a Moszkva téren (jelenleg Szél Kálmán tér a neve, ugyebár) figyelj oda, sok minden van ott, elég zsúfolt! De ki lehet igazodni rajta. :)

Illetve villamoson meg lehet úszni az ellenőröket, ha figyelmes vagy. xD

2011. júl. 23. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:
oké-oké,köszönöm a válaszokat,csak nem tévedek el mostmár így:D
2011. júl. 23. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:

@18:10

Jártál te mostanában Pesten? Elhalasztották, igen, június 16-ról 21-re. Ergo már több, mint egy hónapja le van zárva.

Szerintem sem érdemes akkora kerülőt csinálni a metróval, 4-6 Moszkváig, onnan 59-es, 61-es, vagy 18-as villamossal egy megálló.

2011. júl. 23. 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:
A vágányzár miért kavarna be? Az csak a Határ úttól a Kökiig van. Csak akkor érintene téged, ha a Kökin vonatra szállnál, de mivel Nyugati p.u. - Köki között is van, rendszeres vonat, ezért ez is megoldható, bár Kökiről is csak 1 átszállással tudnál eljutni a Déli p.u.-ig.
2011. júl. 24. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem villamosozz, mert akkor átszállójegy kell, míg metrón elég egy jegy is!!!
2011. júl. 24. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Hülyeség villamosozni, a metró húsz perc alatt átvisz, és olcsóbb is.
2011. júl. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!