Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ki hányszor, milyen gyakran...

Ki hányszor, milyen gyakran szokott busszal, trolival, metróval vagy villamossal közlekedni?

Figyelt kérdés
Általánosan :)

2012. dec. 2. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Napi szinten járok BKK-járatokkal - és bass*a meg, elégedett vagyok! na nem a műszaki színvonallal, de a járatsűrűséggel, a hálózattal és a jó esti csatlakozásokkal. Minden nap fél óra busz, fél óra metró, majd vissza, esetenként 5 perc busz, 15 perc vonat (MÁV-Start), 15 perc villamos.
2012. dec. 2. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Mikor milyen kedvem van. Ha éppen vezetni van kedvem, akkor autózok, ha fáradt vagyok, akkor inkább buszozok.
2012. dec. 3. 06:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én körülbelül 15 éve nem utaztam tömegközlekedéssel. Nem is kívánok ezen változtatni.
2012. dec. 3. 06:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Busz: Kb 2 hete mentem busszal egy 5km-es szakaszon mert gázolás miatt a pályán állt a vonat. Előtte éveken át buszoztam az iskola és lakhelyem közt.

Troli,metró, villamos: Még egyiken sem ültem :D :D Komolyan...

Vonattal szoktam mindenhova menni. Naponta utazok vele.

2012. dec. 3. 10:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Én meg mikor hogy, néha busszal megyek haza, de csak a barátok kedvéért, mert a buszmegálló a sulimtól és a hazámig együtt annyi mint gyalog az egész út xD
2012. dec. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!