Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonattal, székesfehérvártól...

Vonattal, székesfehérvártól -polgárdiig szeretnék közlekedni, de nekem azt mondták, hogy megszűntették a járatot. Milyen vonattal tudnék eljutni? Félhavi bérletet szeretnék venni, csak nem tudom, akkor mit mondjak az eladónak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
A [link] honlap szerint megy vonat Polgárdiba. Szerintem nyugodtan kérhetsz bérletet.
2012. jún. 21. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak ma 10 járattal tudtál volna utazni, így aligha hiszem, hogy megszűntették volna...

Pénztárosnak ezt mondod:

Jónapot. Szeretnék kérni egy félhavi bérletet Székesfehérvártól Polgárdiig.

2012. jún. 21. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
én is így gondoltam, a honlapon is megnéztem :) köszi
2012. jún. 21. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy megszüntetik a személyforgalmat az ország egyik legforgalmasabb vasúti fővonalán.
2012. jún. 21. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Khm, azért szezonon kívül eléggé kihalt a 29-es vonal, de a nyári forgalom "eltartja". Szóval igen, van vonat Polgárdiba.
2012. jún. 22. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!