Ti mertek még metróra ülni Budapesten?
igen, simán.
A kiégett metró, úgyis ki volt vonva a forgalomból, úgyhogy igen.
Műszaki hibás buszon viszont már utaztam.
Ti mertek még metróra ülni Budapesten?..igen.
Ti nem feltek hogy lesz vm baj?...nem.
Kedves Kérdező, ennyi erővel a buszok nagy részére se merj felülni, mert az Ikarus-buszok nagy része is olyan sokat futott, mint a 3-as metró szerelvényei, és hasonlóan rossz állapotban vannak.
Kőbányán, ahol lakom, a megállónkban szinte minden nap látni lerobbant buszt (persze mindegyik Ikarus).
Egyébként pedig Újpesttől úgy is el lehet jutni Kőbányára, hogy a Deákon átszállunk a 2-es metróra, s az Örsig megyünk, akkor pedig máris el van kerülve a 3-as metró legrégebben átadott (és legrosszabb állapotú) szakasza, a Deák tér-Nagyvárad tér szakasz.
Igazából ez szerintem arról szól, ki milyen típusú ember. Ha meg lehet oldani alternatív módon is a közlekedést, csak kicsit lassabban és kényelmetlenebbül, akkor kinél hol van az a pont, amikor inkább arra vált.
Az tiszta sor, hogy a hármas metró pocsék állapotban van, senki nem vitatja. Csak van aki úgy van vele, hogy biztos ami biztos inkább előre elkerüli, nem várja meg, míg baleset lesz, más meg úgy van vele, hogy eddig se volt baleset, miért pont most lenne. Mindkét nézetnek van létjogosultsága.
Az a helyzet, h a 3-as vonalon egy baleset lehetősége napról napra nő!
És ha sürgősen nem tesznek valamit, akkor csak idő kérdése, hogy mikor lesz egy komoly szerencsétlenség.
A metró biztonságosabb mint a földfelszíni közlekedés én szerintem. Egyrészt gyorsabb, másrészt ott nincs semmi csak a metró és szevasz és nem kell az idióta autósokra sem figyelni úgy mint pl a villamosnál hogy na mikor fog elém jönni egy idióta. Persze a metrónál is van esély arra hogy elé ugrik valami idióta aztán egy időre megbénítja a forgalmat, de ez szerencsére itt Magyarban ritka.
Meg amúgy mibaj lehetne? Egy szűk alagútban megy az egész felborulni nem tud szinte, maximum ketté szakadni, igaz hogy ezeknél a rozzant orosz kocsiknál meg eshet mert a nagy részük már szét van rohadva, de még bírják azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!