Ujpestol kobanyaig peldaul plusz egy ora es ket -harom atszallassal lehet eljutni bkval ha nem a 3-as metroval megyunk. Szoval sok esetben nincs mas alternativa annak akinek nincs kocsija. Ti nem feltek hogy lesz vm baj?
Én parás vagyok, és félek is. Ha nem muszáj, akkor nem szállok metróra, de sajna néha elkerülhetetlen.
Emellett bosszant, hogy eszméletlen sok pénzt nyomnak a bkv-ba, miért nem lehet abból mondjuk az elrepedt síneket kicserélni.
2012. nov. 26. 17:37
3/18 anonim válasza:
Kitől kéne félnem? Orbán tudtommal még nem jár le a nép közé metrózni
Már elmúlt a kommunista időszak, amikor mindenki vigyázott a másikra, senkire nem számíthat az ember ma
Gondolom nem vagy 9-12éves, illik már felnőni és ehhez mérten bátorodni, akire vadásznak valami végett az miért nem fél szerinted? mert az van benne úgysem tudja előre mi fog történni
20/F
2012. nov. 26. 17:39
4/18 anonim válasza:
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, ha a táskádat az öledbe veszed, a farzsebedben nem tartasz tárcát és nem alszol el, nem villogtatod a legújabb 200 ezres okostelefont, nem kell semmitől félned a metrón.
2012. nov. 26. 17:41
5/18 anonim válasza:
Mégis mi a r***** f**** történne? Nem is értelek. Hány éves vagy?
2012. nov. 26. 18:00
6/18 anonim válasza:
Valaki megmagyarázán, miértl ettem lepontozva? Rendszeresen metrózom, és még semmi bajom nem történt. Valaki felvilágosítana, hogy mégis mitől kell félni ahelyett, hogy csak egy pirosat nyom?
2012. nov. 26. 18:06
7/18 anonim válasza:
Én speciel a 3-asra nem szívesen ülök fel. Ki tudja, hogy mikor fog kigyulladni!
2012. nov. 26. 18:14
8/18 anonim válasza:
Kérdező, ülj bringára, ha ennyire parázol, végállomástól végállomásig 50 perc alatt ott vagy, még ha nem is vagy túlzottan edzett. Sőt, a legtöbb utazás (úticéltól úticélig, ami legtöbbször nem metróállomás) simán rövidebb ideig tart biciklivel, mint BKV-val. És nincsenek rajta csövesek, ellenőrök, más magántulajdonát kulturális habitusból eredően nem tisztelő magyar állampolgárok, ellenben mindig van ülőhely és mindig akkor indul, amikor odaérsz :) Ja, és még olyanról nem hallottam, hogy egy bringa kigyulladt volna.
2012. nov. 26. 19:45
9/18 anonim válasza:
Ugyan tisztában vagyok a rossz műszaki állapotból eredő kockázatokkal, de ez kicsit olyan, mint a terrorizmus: nem tudod elkerülni, ám nem is lehet állandó félelemben utazni/élni, ezért inkább ignorálod. Nem mondom, tartottam már fel metrót azért, mert enyhe égett szagot éreztünk többen is, de végül ezúttal nem lett gond.
Btw pont Újpestről vonattal ki lehet váltani a metrózást, a Nyugatiban kell Kőbánya-Kispest felé átszállni. Persze a ritkább követés és a hosszabb útvonal miatt nem versenyképes a metróval, de ha ennyire parázol, gondold meg.
2012. nov. 26. 21:28
10/18 anonim válasza:
Nyugat-Európai szintet ne kívánjatok, mert akkor igencsak ritkán fognak járni a buszok, és totál szervezetlen lesz az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!