Tényleg lesz egy ilyen új törvény 2013. január 1-től? Ha igen, mi a véleményetek róla? Lent
Szóval, azt hallottam, hogy január 1-től egy olyan törvényt akarnak behozni, hogy az autóbusz nem indulhat el a megállóból addig, amíg minden nyugdíjas helyet nem foglalt. Én pl. fiatal vagyok (21 éves), és ha feljön a mamika a tömött buszra, akkor nekem át kell adnom a helyem, különben nem indulhat el a sofőr, és még meg is büntethet.
Ha tényleg lesz ilyen, bennem felmerült pár kérdés:
1, Mit csinálnak akkor, ha a buszon csak nyugdíjasok ülnek, minden helyen, és felszáll még egy? Akkor a busz örökre ott fog maradni, mert nem indulhat el?
2, Azért kicsit zavaró, hogy elég borsos árat fizetek/fizetünk azért a jegyért/bérletért, a nyugdíjas meg lóf*szt se, és még adjam át kötelezően a helyemet is... A piacon érdekes módon órákig tud állni és beszélgetni, a buszon nem tudja megtenni ugyanezt?
3, Azon is el kéne gondolkodni, hogy egy fiatal ember is lehet beteg, vagy vannak kismamák is; akkor azoknak is át kell adni a helyet, csak mert a zsémbes, 150 macskát tartó Erzsike néni idős?
Nektek mi a véleményetek?
B*u*z*i ez a rendszer...
Úgy sem fogják betartani,mivel csak menetrendhez van kötve,és nem fog ezzel szarakodni.Meg majd pont egy 140kg-s cigánnyal fog veszekedni,hogy márpedig Jolánka néninek át kell adni a helyet...
Amúgy nem egy öreg nénit bácsit láttam már,hogy ilyen kis pecaszékbe ül le.Ilyen kis összecsukható kis ülésre.
Nem lesz ilyen törvény, annyi a valóságtartalma mint annak hogy 21évre emelik a B-s jogsi korhatárárt.
Valaki mindig unatkozik és kitalál ilyeneket , nem kell elsőre bevenni.
A süket meséli, hogy a vak látta a bénát szaladni, neki is a néma mondta!
Na ennyi a valóságalapja...
Tisztelt Kérdező!
Szükségtelen érvelnie ellene, mert biztosan nem lesz ilyen törvény.
Ha elképzeli is valaki, ki tartaná be? Pl. törvény van arra, hogy buszmegállóban és annak 5 m-es környezetében tilos dohányozni, ráadásul ez minden további nélkül betartható. És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!