Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Titeket is fáraszt buszozás?

Titeket is fáraszt buszozás?

Figyelt kérdés
De konkrétan miért fárad el benne az ember, mikor csak egy helyben ül...

2012. nov. 20. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
En peldaul rettenetesen unom az autozast / buszozast, es azert "faradok" el. Altalaban megprobalom valamivel lefoglalni magam, pl konyvet olvasok, akkor nem faraszt ki annyira.
2012. nov. 20. 18:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem, amikor ülni lehet, de akkor valószínűleg azért, mert sokszor kicsi a hely, összehúzom magam, ezért egyszerre kell mereven és görnyedve ülnöm, ami elég fárasztó.
2012. nov. 20. 18:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Na ezt kipróbálom.
2012. nov. 20. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem többnyire pihentet.

Persze csak ha van helyem mert akkor az esetek többségében alszok.

Persze ha nincs ülőhely, és még csak normális állóhely se(ahol mondjuk csuklóba neki lehet támaszkodni valaminek az jó, ott lehet állva is aludni) Meg van olyan busz is ahol teljesen összehúzódva alig férek el a 185cm-emmel az előttem lévő üléstől...

Csinálni nem igazán szoktam semmit ha nem tudok aludni. Bámulok ki az ablakon vagy beszélgetek ismerősökkel.

2012. nov. 20. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Na ezt jól megmondtam.

Szóval ha nincs ülőhely vagy nem férek el akkor fárasztó.

2012. nov. 20. 19:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha buszsofőr vagy akkor fáraszt gondolom.

De viccet félretéve, és naponta 2 órát buszozok(1 óra irányonként), reggel vagy beszélgetés, vagy zenehallgatás=alvás, hazafele szintén ez, bár hazafele több az alvás mert nincs mindig annyi ismerős, de nem fáradok el az egy helyben üléstől, még akkor sem ha vezetek(7 óra zsinorban, kb. 5x5 perc pihenővel, és nem voltam fáradt akkor sem)

2012. nov. 20. 19:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó neked. Én is 2 órát utazom naponta, de kikészít totál. :(
2012. nov. 20. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Szokj hozzá a buszon alváshoz :D

Eleinte rossz csak. Aztán az a napi +2 óra alvás az jólesz :)

Én is annyit utazok.

Ha meg attól félsz hogy elalszol és nem szállsz le akkor telefont állítsd be a várható érkezés előtt pár percre. Aztán annyival gyorsabb csak nem lesz a busz.

Egy idő után meg úgyis hozzászoksz hogy mikor jársz x helyen és felébredsz magadtól.

2012. nov. 20. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy konkrétan válaszolok-e a kérdésre, de a dízelmotornak a hangja olyan hatást gyakorol a szívre, amitől elálmosodsz.

Ez nem vicc, hanem komoly!

2012. nov. 20. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
engem igen. az emberek főleg. amikor benyom az ablakba(nem szeretek kívül ülni, ha van hely az ablak mellett csak akkor ülök le) vagy amikor a tömött 7-esen elereszt egy galambot valaki... meg az öreg néniket se bírom, akik áthúzzák az ember lábán a húzóstasit benne 5kiló krumplival vagy épp fellökik vele az embert :D undorító a tömegközlekedés.
2012. nov. 21. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!