Diákbérletről mit lehet leolvasni?

Egyrészt sorszám alapján megállapítható, melyik tömbből származik a bérlet és a napi elszámolásokból kiderül, melyik nap mely sorszámú bérleteket adták el.
Másrészt a hálózatba kötött pénztárakban leolvassák a QR-kódot és egy adatbázisban tárolják, mikor melyik sorszámú bérletet adták el és hol. Nem tudom, hogy minden pénztár be van-e kötve a rendszerbe, talán az alvállalkozói kasszák nincsenek, ám gondolom ezekben manuálisan rögzítik a sorszámot és az eladás pontos időpontját.

Barátomnak 16ezret kell fizetnie most már, mert 5perccel a büntetés után vett bérletet.Nem akkora baj, csak ne informálják félre az Ellenőröket, és így az utasokat.
És ezért érdekelt engem, hogy lehetséges-e órára pontosan leolvasni a bérletet.De megoldottam azzal, hogy oda adtam az én bérletemet, mert 16ezer az sok.És köszönöm a válaszokat !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!